Dark Mode Light Mode

Με 7-4 κέρδισε την ψηφοφορία ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης

Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των 11 εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του δήμου Παγγαίου με την παράταξη που είχε επικεφαλής στις εκλογές στον Βασίλη ξουλόγη. Η παράταξη «Σωστή Επιλογή» κλήθηκε να εκλέξει με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των 11 δημοτικών συμβούλων το νέο επικεφαλής της. Ο Βασίλης Ξουλόγης αποχώρησε από την τοπική αυτοδιοίκηση. Όπως ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, δύο ενδιαφέρθηκαν για τη θέση του επικεφαλής.

Ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης που στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Νέας Ηρακλείτσας και ο Γιώργος Χριστοδουλίδης ο οποίος στο παρελθόν είχε εκλεγεί νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος.

Η ψηφοφορία έγινε με άριστη διαδικασία και το αποτέλεσμα της δικαίωσε τον Δημήτρη Μπαταλογιάννη. Ουδείς από τους εμπλεκόμενους αναφέρεται λεπτομερώς στο αποτέλεσμα. Λέγεται ότι ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης επικράτησε του συνυποψηφίου του με επτά έναντι τεσσάρων ψήφων.

Από την πρώτη στιγμή οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης φρόντισαν οι διαδικασίες να είναι ξεκάθαρες για να μην επηρεαστεί η πορεία της δημοτικής παράταξης. Φαίνεται ότι αυτό επετεύχθη. Μετά την αλλαγή του επικεφαλής άπαντες αποδέχονται τη διαδικασία και το αποτέλεσμα της και έτσι η παράταξη θα συνεχίσει με τα ίδια χαρακτηριστικά στη νέα περίοδο που αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή 1η Σεπτέμβρη.

Προηγούμενο άρθρο

Επιστολή συλλόγου Περιγιαλίου για τα απορριμματοφόρα και τον ΧΥΤΑ

Επόμενο άρθρο

Ανακοίνωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων