Dark Mode Light Mode

Με ανεβασμένη ψυχολογία, θέλει τη νίκη – Τα δίνει όλα σήμερα ο ΑΟΚ στην Καλαμαριά

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας το σημερινό του ΑΟΚ στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για την άνοδο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που και αυτή έχει στόχο την πρωτιά.

Ο Άγγελος Διγκόζης δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τραυματία Αλέξη Μελισσόπουλο. Επίσης τον Ζλατκόφσκι που αποτελεί παρελθόν από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και το Δελή που είναι εκτός ομάδας.   Αναφορικά με την ενδεκάδα, ίσως να είναι η ίδια που παρέταξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εορδαϊκό. Τερματοφύλακας ο Αθανασίου, δεξιά στην άμυνα ο Μπαντάνης, αριστερά στην άμυνα ο Κυριακίδης. Δυο κεντρικοί αμυντικοί, ο Μπάτζιος και ο Γιαλούσης. Αμυντικοί μέσοι ο Λαδάκης με τον Τουμανίδη. Ο Μπρατσιάνι ελεύθερος στον κάθετο άξονα με τον Παππά πλάγια στα δεξιά και τον Μπλιό πλάγια στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Παβίσεβιτς, που έχει τα ίδιο γκολ και στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ με τον Πόποβιτς της Καλαμαριάς.

Στη διάθεση του προπονητή είναι ακόμη οι: Συριτούδης, Σταματόπουλος, Πτηνόπουλος, Δέντσας,  Καπνόπουλος, Φραγκούλης, Κασαπάκης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος  κτλ.

Από την άλλη, ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γεωργιάδη και τους τραυματίες Καλογέρη, Καπία. Ο τελευταίος μπήκε με την ομάδα τις τελευταίες μέρες αλλά δεν είναι έτοιμος 100%.

Νέστος: Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας

Ο Νέστος αγωνίζεται σήμερα στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας. Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, σε τρεις εξόδους έχει μέχρι τώρα το απόλυτο των βαθμών, με νίκες σε Παραλίμνι, Εορδαϊκό και ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Νέστου, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ασημάκη, Παυλίδη, Μιχαηλίδη. Αναφορικά με την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Σουμουλίδης. Δεξιά στην άμυνα ο Καζαντζίδης, αριστερά στην άμυνα ο Μπουλγούρας και δυο κεντρικοί αμυντικοί ο Παυλακάκης με τον Κωνσταντινίδη.

Στη μεσαία γραμμή, Μαζιώτης, Λάσπατζης. Ο Βαλαβανόπουλος ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Πλάγιοι στην επίθεση ο Αποστολίδης και ο Μιχαλάκης. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Παναγιωτόπουλος. Υπολογίζονται ακόμη οι: Κυφωνίδης, Μαρκάκης Η, Βακιρτζής, Φαμπιόλ, Κοντογιάννης, Μαρκάκης Δ, Ντερτιλής κτλ.

Ο Νέστος αγωνίστηκε και στο θεσμό του Κυπέλλου φέτος με τον Καμπανιακό. Στη Χαλάστρα προκρίθηκε στα πέναλτι, αφού το ματς στη κανονική διάρκεια και στην παράταση, είχε λήξει 3-3.

 

 Το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι διαιτητές

Στην Πτολεμαϊδα με τον Εορδαϊκό, αγωνίζεται η Δόξα Δράμας που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών αναμετρήσεων.

Α.Ο. Καρδίας – Απόλλων Παραλιμνίου:  Δημητριάδης, Μαλανδρής, Πασσαλής (Χαλκιδικής)

Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης: Παπαργυρίου (Πιερίας), Θεοδώρου (Πιερίας), Κεσσισόγλου (Πέλλας)

Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας: Κατσικογιάννης, Καραλής, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα: Σιμίδης (Έβρου), Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Έμπλιουκ (Ξάνθης)

Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα: Τζήλος, Παπαδημητρίου, Νίκζας (Λάρισας)

Λαγκαδάς – Α.Ε. Ποντίων: Ψωμόπουλος, Βερνέζης, Δεδονάκης (Καβάλας)

Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας: Δρακίδης, Γκιόσι,  Καρακασίδης (Θράκης)

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3 το μεσημέρι.

Στη βαθμολογία: Δόξα Δράμας 18, Απόλλων Καλαμαριάς 15, Νέστος 14, Λαγκαδάς 13, ΑΟΚ 11, Αριδαία 11,  Ορφέας Ξάνθης 10, ΑΟ Καρδίας 9, Μακεδονικός Φούφα 8, Καμπανιακός 7,   Νάουσα 7, Εορδαϊκός 6,  Παραλίμνι 6, Δόξα Προσκυνητών 5, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 5.

Τ. Π

Προηγούμενο άρθρο

Μάθημα αρχαίας μουσικής στην έκθεση που έλαβε παράταση

Επόμενο άρθρο

Στέλιος Ιγνατιάδης: « Εντυπωσιακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο»