Dark Mode Light Mode

Με γεύσεις και μουσική ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Καντίνας στη Χρυσούπολη! (φωτογραφίες)

Το Canteen Festival έκανε στάση στη Χρυσούπολη από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας τρεις ημέρες γεμάτες γεύσεις, μουσική και ατέλειωτο κέφι! Το φεστιβάλ αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, συνδυάζοντας μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις με καλλιτεχνικές εμφανίσεις που ξεσήκωσαν το κοινό.

Η τοπική κοινότητα αγκάλιασε θερμά το φεστιβάλ, με τους επισκέπτες να συρρέουν από την πρώτη κιόλας μέρα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με πλήθος κόσμου να γεμίζει τον χώρο του φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Οι κάτοικοι της Χρυσούπολης και των γύρω περιοχών απέδειξαν την αγάπη τους για το φεστιβάλ, δημιουργώντας μια ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που έκανε το Canteen Festival μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι, οι μουσικές εκδηλώσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις:

Την Παρασκευή ο Θρηίκιος ήχος δεν κατάφερε λόγω καιρού να δώσει τον ρυθμό. Το Σάββατο όμως ο Γιάννης Σεφέρογλου μάγεψε με τη φωνή του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που έκανε το κοινό να τραγουδάει και να χορεύει μαζί του.

Η τελευταία μέρα ήταν γεμάτη ενέργεια και ρυθμό, με τους Βαγγέλη Ευθυμίου, Φώτη Ζανελλάρη, Χρήστο Χαλατζίδη και Γιάννη Γάκη να ανεβάζουν το κέφι στα ύψη, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Παράλληλα με τη μουσική, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικιλία γεύσεων από τις καντίνες του φεστιβάλ, με προτάσεις που ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Νέστου και την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν σε αυτό, καθώς και τη Διασωστική Ομάδα του Δήμου Νέστου, για την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία τους. Χάρη στην αφοσίωσή τους, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όπως κάθε φορά, μέρος των εσόδων του φεστιβάλ διατέθηκαν για τον κοινωνικό σκοπό της πανελλήνιας κοινωνικής δράσης “Αξιοπρέπεια”, στηρίζοντας συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το Canteen Festival Χρυσούπολης ήταν μια γιορτή για όλες τις αισθήσεις, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας σε άλλες πόλεις, φέρνοντας ακόμα περισσότερες γεύσεις και μουσικές εμπειρίες!

Τέλος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μια φορά η υγειονομική υπηρεσία επισκέφθηκε το Φεστιβάλ, διότι για εμάς η δημόσια υγεία είναι μείζον θέμα και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες επαγγελματίες για την άψογη συνεργασία που επέδειξαν με τις υγειονομικές αρχές κατά την διάρκεια του ελέγχου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Του Συλλόγου Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού «Η ΑΓΙΑ ΕΜΜΕΛΕΙΑ»

Επόμενο άρθρο

Θάσος: Οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη