Dark Mode Light Mode
Έγινε αυτό που έπρεπε ...
Με μεθοδικότητα και στόχευση η μεταγραφική ενίσχυση στον ΑΟΚ που «έκλεισε» Πόποβιτς και συνεχίζει…
Δον Κιχώτης, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο Ακόντισμα

Με μεθοδικότητα και στόχευση η μεταγραφική ενίσχυση στον ΑΟΚ που «έκλεισε» Πόποβιτς και συνεχίζει…

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΚ. Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Βασίλη Γαβριηλίδη, οι «αργοναύτες» έφτασαν σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Πόποβιτς.

Ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρσι την ομάδα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση, με σπουδαίες παραστάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και με εμπειρία στη Super League 2.

Μάλιστα, υπήρξε και συμπαίκτης με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στον Αλμωπό Αριδαίας. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους με ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο την περσινή πρωταθληματική σεζόν.

Τέλος, το Καβαλιώτικο συγκρότημα «σκανάρει» την αγορά για απόκτηση τερματοφύλακα. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, στο προσκήνιο δύο ελπιδοφόροι και ταλαντούχοι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι Μπαλωμένος και Ταλιχμανίδης.

Ο ΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με αμφότερους, σκοπεύοντας να κινηθεί για έναν εξ’ αυτών. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα κινείται μεταγραφικά σ’ όλα τα επίπεδα, χωρίς ωστόσο να βάζει αυστηρούς φραγμούς πίεσης στις κατευθύνσεις επάνδρωσης του ρόστερ. Οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι στοχευμένες, με σκοπό να δώσουν ποιότητα και μεγαλύτερη αξία στο υπάρχον δυναμικό…


Στην απόκτηση του Βίκτωρα Σακαλίδη προχωρά η Καβάλα, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr.

Ο 21χρονος Κιλκισιώτης τερματοφύλακας, που ξεχωρίζει για το ύψος του, προέρχεται από αξιόλογη διετία στη Γ΄ Εθνική στα δοκάρια του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, απασχολώντας κατά καιρούς και άλλες ομάδες. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει αγωνιστεί και στην Κ19 του ΟΦΗ, ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «Αργοναύτες».

Προηγούμενο άρθρο

Έγινε αυτό που έπρεπε ...

Επόμενο άρθρο

Δον Κιχώτης, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο Ακόντισμα