Dark Mode Light Mode

Με μια συγνώμη δεν γίνονται και θαύματα …

Τον έχουν «ξεπατώσει» τα media τον Απόστολο Λύτρα για το περιστατικό βίας σε βάρος της συζύγου του το οποίο προσπάθησε να παρουσιάσει ως ατύχημα και καλά τον κάνουν γιατί του αξίζει.

Όλα αυτά τα χρόνια υπερασπιζόμενος γυναίκες που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία μας έλεγε διάφορα και ήταν αυτός που έκανε τα ίδια στην σύζυγο του θέλοντας μάλιστα να αλλοιώσει την πραγματικότητα.

Και θα το έκανε αν μπορούσε να είστε βέβαιοι.

Αναγκάστηκε να πει την αλήθεια όταν δεν γινόταν αλλιώς.

Είναι σίγουρο ότι η δεύτερη σύζυγος του έχει βιώσει αυτά τα χρόνια που είναι παντρεμένοι και άλλα τέτοια περιστατικά τα οποία μπορεί να μην είχανε την ίδια ένταση και να τα υποβάθμιζε θεωρώντας τα ασήμαντα.

Ένας άνθρωπος που πλακώνει στα μπουνίδια την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο έχει δώσει πριν σίγουρα δείγματα αυτής της βίαιης συμπεριφοράς του.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στην πρεμιέρα για το Ινστιτούτο του προχθές τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της συνένωσης Αριστεράς – Κεντροαριστεράς με τον ίδιο να είναι διατεθειμένος να αναλάβει ενεργό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν ο Κασσελάκης δεν θέλει τον Ανδρουλάκη και ο Ανδρουλάκης τον Κασσελάκη επικεφαλή σε αυτό το νέο φορέα μπορεί να δοθεί λύση με  Αλέξη Τσίπρα.

Απλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποκλειστούν όλα τα βαρίδια που αυτά τα χρόνια ροκανίζουν τον αριστερό προοδευτικό χώρο.

 

Ρε παιδιά αυτός ο Κούγιας όταν βάζει κιλά τα βάζει όλα στο πρόσωπο.

Οι περισσότεροι τα βάζουν στην κοιλιά, στα μπούτια και αυτός στο πρόσωπο.

Τον είδαμε προχθές και τρομάξαμε.

Λες και του είχες φουσκώσει τα μάγουλα με τρόμπα.

 

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια κίνηση με μεγάλο ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να στείλουν τον μικρό Γιαννάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, κινείται αποκλειστικά και μόνο με αναπηρικό αμαξίδιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του σε πάρα πολλά γήπεδα, ποδοσφαιρικά αλλά και μπασκετικά, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

Ο Γιαννάκης, με καταγωγή από την Κρήτη και τόπο διαμονής την Άμφισσα, θα ταξιδέψει στην Αμερική κατόπιν πρόσκλησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Εκεί θα δει τους πιο γνωστούς γιατρούς προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

 

Ανεβαίνει και στην περιοχή μας η θερμοκρασία μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τις επόμενες ημέρες από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και τις 5 το απόγευμα θα αγγίζουμε τους 35 βαθμούς.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή Χρυσοστομίδη στον ΜΑ Ορφανίου