Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Με την οικονομική άνεση που διαθέτει ο Κασσελάκης επιχειρεί να αλλάξει υπέρ του το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ
Το κράτος είναι μια βάναυση, ρατσιστική και απάνθρωπη μορφή οργάνωσης

Με την οικονομική άνεση που διαθέτει ο Κασσελάκης επιχειρεί να αλλάξει υπέρ του το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Πρόβλημα με την συνεχιζόμενη ανομβρία που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί σίγουρα μέχρι τέλη Οκτώβρη και ίσως και το πρώτο 15νθήμερο του Νοέμβρη.

Σύμφωνα με τα μερομήνια χειμώνα, έτσι όπως τον έχουμε στο μυαλό μας, και σίγουρα πριν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής από Γενάρη και μετά.

 

Παρέλαση με καλό καιρό «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή είναι καλή είδηση για να καμαρώσουμε χωρίς προβλήματα τα νιάτα και το μέλλον της χώρας αυτής.

Βέβαια η παρέλαση που κάνουν σήμερα τα παιδιά των σχολείων δεν έχει καμία σχέση με την παρέλαση που κάνανε τα παιδιά πριν από μερικές δεκαετίες όπου η πειθαρχία και ο κόπος των δοκιμαστικών έβγαινε στην παρέλαση.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία χαλάρωση αφού το κάθε παιδί έχει τον δικό του βηματισμό χωρίς να τον ενδιαφέρει και πολύ αν δεν είναι ίδιος με των υπολοίπων παιδιών.

Στα δικά μας τα χρόνια έτσι και έχανες τον βηματισμό σου γινόσουνα αμέσως αντιληπτός από τον γυμναστή που με μια φωνή (όχι και τόσο ευγενική) σε επανέφερε σε χρόνο ντετέ.

 

Και ο φετινός τηλεοπτικός διαγωνισμός «The Voice» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έχει συμμετοχή από Καβάλα με τον ταλαντούχο όντως Γιώργο Λόλακα που πέρασε στην επόμενη φάση με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

 

Φέτος από όλους τους κριτές του «The Voice» ξεχωρίζει  ο Μαζωνάκης κυρίως για τα πολύχρωμα τραπεζομάντηλα και σεντόνια που φοράει.

Ενδυματολογικά είναι πολύ μπροστά ο τύπος.

 

Πυρ και μανία όλη η ΑΕΚ με τον Λουτσέσκου που τους έκανε λένε διάφορες χειρονομίες για ένα πρωτάθλημα που τους έκλεψε ο δικέφαλος του Νότου πριν από μερικά χρόνια.

Αυτό φαίνεται  ότι ο Λουτσέσκου δεν το ξεχνάει και κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τους  το  θυμίζει κάθε φορά που επισκέπτεται την έδρα της ΑΕΚ.

 

Με συλλεκτική τσάντα Hermes 32.000 ευρώ στα τούνελ της Γάζας η χήρα του ηγέτη της Χαμάς πριν την σφαγή της 7ης Οκτωβρίου.

Άσχετα αν μέσα στην πανάκριβη αυτή τσάντα είχε χαρτί υγείας και εμφιαλωμένα  νερά για κάθε ενδεχόμενο.

 

Στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχή και μετά την εκλογή του νέου προέδρου σημαντικό ρόλο θα έχουν όχι μόνο οι Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου αλλά και ο Χάρης Δούκας ο φρέσκο παντρεμένος.

Η μόνη που θα υποβαθμιστεί θα είναι η Νάντια Γιαννακπούλου η οποία έκανε τα πάντα για να χάσει ο Ανδρουλάκης και πολλές φορές  στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ξεπέρασε και τα όρια.

 

Με την οικονομική άνεση που διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να αλλάξει υπέρ του το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζονται πολυτελή γραφεία για να στεγάσει το επιτελείο που θα τον βοηθήσει να εκλεγεί εκ νέου πρόεδρος του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές αν βέβαια είναι υποψήφιος.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Το κράτος είναι μια βάναυση, ρατσιστική και απάνθρωπη μορφή οργάνωσης