Dark Mode Light Mode

Με το Επιμελητήριο σε επιχειρηματική αποστολή στη Σόφια

φωτογραφία αρχείου

Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network Hellas (EEN), σας ενημερώνει, ότι η Enterprise Greece, ο ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Σόφια, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στην Σόφια της Βουλγαρίας, από την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 έως την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024.

Η Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς. Στην Αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι.

Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βουλγαρίας (Iskar 9, 1058 Sofia, Bulgaria), όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και βουλγάρικες επιχειρήσεις.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024. Στην αποστολή θα συμμετέχουν έως 20 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προηγούμενο άρθρο

«… κάποιοι δεν σέβονται τους κανόνες προσβασιμότητας»

Επόμενο άρθρο

«Είμαστε μπανανία!»