Dark Mode Light Mode

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και η φετινή εκδήλωση της ΕΠΣΚ (φωτογραφίες)

Με παρόντα ξανά τον προέδρο της ΕΠΟ, κ. Τάκη Μπαλτάκο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣΚ, στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.

Η εκδήλωση κρίνεται καθόλα επιτυχημένη. Αρχικά, χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, κ. Γιώργος Πριονίδης ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Χρυσούπολης, κ. Σάββας Μιχαηλίδης, ο οποίος καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, καλώντας τον στο βήμα.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε την αναγκαιότητα των υποδομών στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, την αξιοποίηση των ταλέντων αλλά και να μη χαθεί η ρομαντικότητα και η θέληση των παραγόντων για κάτι καλό.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν ο Χρήστος Μπουζέλος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Νέστου), ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Νέστου και τώρα προπονητής), ο Στέργιος Γκολφάς (πρώην Δήμαρχος Χρυσούπολης και παράγοντας επί σειρά ετών στο Νέστο).

Ο Γιάννης Κατσίκας (αφανής ήρωας του Νέστου και του ποδοσφαίρου), ο Οδυσσέας Ευδοκίου (πρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών), ο Γιώργος Καρασμάνης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ), ο Γιώργος Βαρδάκας (επίτιμος πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας).

Ο Αύγουστος Σοφιάς (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θεαγένη, του Πανσερραϊκού, του ΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα), ο Χρήστος Πουρσαϊτίδης (παράγοντας του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα), ο Σάββας Μαυρομάτης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Βυζαντίου, του Μακεδονικού Αμισιανών και του Ηρακλή Καβάλας) που δεν είναι πλέον εν ζωή αλλά και ο Σταύρος Μάνταλος (αντιπρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ), ο οποίος συναισθηματικά φορτισμένος από τα τελευταία γεγονότα, τόνισε ότι η βράβευση του είναι κάτι που τον στηρίζει ψυχολογικά αυτήν τη στιγμή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Παναγιώτη Τσιάρα στην Σουπερ Λιγκ.

Στην εκδήλωση που είχε πολύ κόσμο παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη και του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, οι βουλευτές Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Αγγελική  Δεληκάρη, οι Αντιπεριφερειάρχες Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Γιώργος Δαλακούρας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Θεμάτων και Απασχόλησης της Περιφέρειας Στέλιος Ιγνατιάδης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Κώστας Χατζηαναστασίου, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ενώσεων όμορων νομών, ο πρόεδρος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος,  εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του Δήμου Νέστου αλλά και ο υπεύθυνος του Ιατρικού Τιμ των Εθνικών Ομάδων, Βουλευτής και Πρώην Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Τάσος Πατσίδης και η Μαρία Δεληκωνσταντίνου.

Φωτογραφίες: ΕΠΣ Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Μια ώρα ήταν έξω από το λιμάνι το πλοίο «Άνεμος»

Επόμενο άρθρο

Το φωτοβολταϊκό της Λεκάνης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου