Dark Mode Light Mode

Μείωση rapid τεστ και εμβολίων

Μειώθηκαν αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας τόσο τα δωρεάν rapid τεστ στους εμβολιασμένους όσο και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η μείωση φυσικά και είναι αναμενόμενη. Πανελλαδική. Χθες Δευτέρα δυνατότητα δωρεάν rapid τεστ οι εμβολιασμένοι είχαν στο Αμφιθέατρο και στο Κ.Υ. Χρυσούπολης. Από το πρωί ως το μεσημέρι. Αυτό θα συνεχιστεί κάθε μέρα όλη την εβδομάδα.

Την Πέμπτη, όπως δύο προηγούμενες Πέμπτες, θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν rapid τεστ και στο ΚΑΠΗ της Ελευθερούπολης. Μόνο που την προηγούμενη Πέμπτη στην Ελευθερούπολη δεν έγινε ούτε ένα. Σημειώνουμε ότι εδώ και καιρό όλα τα rapid τεστ στο Νομό μας ανακοινώνονται ότι είναι αρνητικά.

Για την εβδομάδα 6 με 9 Ιουνίου τα τεστ από 90 που ήταν, μειώθηκαν στα περίπου 70. Τα 37 από αυτά έγιναν στις 8 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη. Τα πιο πολλά όσο κι αν φαίνεται παράξενο, έγιναν στο Κ.Υ. Χρυσούπολης. Όσο για τα εμβόλια, το διάστημα 1 με 8 Ιουνίου, ήταν μόνο 2. Και τα δύο της αναμνηστικής δόσης. Και τα δύο στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας.

Προηγούμενο άρθρο

Νέα εκλογική προετοιμασία στην ΠΕ Καβάλας- Συνέντευξη Αλέξη Πολίτη

Επόμενο άρθρο

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου»