Dark Mode Light Mode
Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός για την ΚΑΡΠΑ
Μελέτες υπάρχουν, χρήματα αναμένονται για τα αθλητικά έργα σε Καβάλα- Νέα Πέραμο
Γ' Εθνική (5η αγωνιστική): Νίκες για Άρη Πηγών και Νέστο

Μελέτες υπάρχουν, χρήματα αναμένονται για τα αθλητικά έργα σε Καβάλα- Νέα Πέραμο

Το δελτίο τύπου του κ. Γιάννη Πασχαλίδη δεν ήταν αρκετό. Η πρόσφατη συνάντηση του με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση έπρεπε να ερευνηθεί περισσότερο σε σχέση με τα αποτελέσματα της. Πρόθυμος ο βουλευτής, μίλησε στην Πρωινή.

Η συνέντευξη

Ερ: Συναντηθήκατε με τον κ. Βρούτση. Τι καινούργιο υπάρχει όσον αφορά τα έργα στο «Ανθή Καραγιάννη»;

Απ: Για να πετύχουμε κάποια πράγματα πρέπει να επιμένουμε. Επισκέφτηκα τον κ. Βρούτση για την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο «Ανθή Καραγιάννη». Θέλουμε να αναβαθμίσουμε το γήπεδο. Πρέπει να έχουμε προβολείς,  πρέπει να έχουμε ταρτάν, πρέπει να βάλουμε καινούργιες πλαστικές καρέκλες, πρέπει να κάνουμε το στέγαστρο που το ζητάμε όλοι μας. Επίσης έγινε συζήτηση και για το κολυμβητήριο. Εκεί χρειάζονται ηλεκτρονικοί βατήρες. Τις ζητά ο ΝΟΘΑΚ για τη διοργάνωση διεθνών αγώνων. Για τη Νέα Πέραμο εδώ και χρόνια προσπαθώ, γιατί το ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν έχει αποδυτήρια. Χρησιμοποιούνται αίθουσες του γειτονικού σχολείου. Επίσης δεν έχει κερκίδα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε και αυτούς. Ο κ. Βρούτσης έδειξε πάρα πολύ καλή διάθεση. Πρέπει να καταθέσουν μελέτες, τις οποίες έχουν έτοιμες οι Δήμαρχοι. Υπάρχουν έτοιμες μελέτες για τους βατήρες του κολυμβητηρίου αλλά και για το ταρτάν. Κατατέθηκαν αμέσως οι επικαιροποιημένες μελέτες. Το ίδιο και ο κ. Αναστασιάδης για το στάδιο της Νέας Περάμου.

Ερ: Τώρα τι γίνεται; Οι δύο Δήμαρχοι κατέθεσαν τις νέες μελέτες.

Απ: Πιστεύω σε κάποιο πρόγραμμα θα μπούμε και θα γίνουν αυτές οι αναβαθμίσεις που θέλουμε. Ήταν θετικός ο Υπουργός σε αυτά τα θέματα και πιστεύω ότι κάτι θα πετύχουμε. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια.

Ερ: Τι χρονικό ορίζοντα να βάλουμε; Πότε θα ενταχθούν;

Απ: Για το 2025 και το 2026. Εκεί μέσα θα είναι. Το ταρτάν το χρειάζονται οι σύλλογοι και φυσικά τα παιδιά. Κατατέθηκαν οι μελέτες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τη διάθεση που δείχνει.

Ερ: Τι άλλα νέα έχουμε από την Αθήνα;

Απ: Έχουμε τα αγροτικά. Υπάρχει πρόβλημα στα Τενάγη, όπου δεν έχουμε καθόλου παραγωγή, λόγω της ξηρασίας υψηλών θερμοκρασιών. Τρέχουμε για το αεροσκάφος Αντόνοβ και τις αποζημιώσεις. Τρέχουμε για τα 12,5 χιλιάδες στρέμματα στον Νέστο, όπου εκεί οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει προκαταβολές από τη φωτιά τον Αύγουστο του 2023. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου να πάρουν προκαταβολές. Οι άνθρωποι ήδη έπρεπε να έχουν εισπράξει προκαταβολές αλλά δεν ήταν πρόβλημα του κράτους. Είναι του τοπικού ΕΛΓΑ. Δεν αδιαφόρησε το κράτος, ήταν θέμα του τοπικού ΕΛΓΑ. Δεν θέλω να το συνεχίσω, αυτή η ιστορία με πειράζει πολύ.

Ερ: Κινδυνεύει η Κυβέρνηση;

Απ: Όχι, καθόλου. Συναντιόμαστε με τους Υπουργούς, όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί σ’ όλα και θα πάει καλά.

Προηγούμενο άρθρο

Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός για την ΚΑΡΠΑ

Επόμενο άρθρο

Γ' Εθνική (5η αγωνιστική): Νίκες για Άρη Πηγών και Νέστο