Dark Mode Light Mode

Μετά την έκθεση το… προεκλογικό τρέξιμο

Η παράταξη του Μάρκου Δέμπα ξεμπέρδεψε και με την έκθεση και με τη γενική συνέλευση των Επιμελητηρίων. Πλέον θα ασχοληθεί με τα προεκλογικά θέματα. Ο κ. Λευτέρης Κουκουτίνης περιγράφει όσα έγιναν κι όσα θα γίνουν.

Η συνέντευξη

Ερ: Ο απολογισμός της φετινής έκθεσης KavalaExpo 2024.

Απ: Όλα ήταν εξαιρετικά. Ικανοποιητικά τα εκθέματα, άριστη οργάνωση αλλά το κυριότερο που ξεχωρίζω είναι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Ερ: Στην αντίπερα όχθη, παρατηρήσαμε πως απουσίαζαν ορισμένες μεγάλες τοπικές εταιρείες…

Απ: Πρέπει ακόμη περισσότερες εταιρείες της πόλης μας αλλά και της Περιφέρειας ΑΜΘ να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα. Δεν είναι μια έκθεση μόνο περιφερειακή. Είναι και διεθνής. Φέτος είχαμε πάνω από 20 εκθέτες που προέρχονταν από το εξωτερικό. Θεωρώ πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής θα στηρίξουν περισσότερο αυτό το θεσμό.

Ερ: Θέλουμε περισσότερους Καβαλιώτες εκθέτες αλλά και επισκέπτες.

Απ: Οι συμπολίτες μας στηρίζουν την έκθεση, όμως περισσότερο μπορούν να τη στηρίξουν οι επιχειρήσεις της Καβάλας. Διότι πολύ απλά, αυτή η έκθεση πραγματοποιείται για να εξυπηρετήσει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ερ: Ας συνεχίσουμε την κουβέντα μας με τις εκλογές στο Επιμελητήριο… Θα είστε υποψήφιος με τον Μάρκο Δέμπα.

Απ: Μέχρι τώρα όλο το βάρος μας πήγαινε στο να εξελιχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η φετινή KavalaExpo. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στις προεκλογικές δράσεις. Θα συναντηθούμε ως ομάδα για να αποφασίσουμε τα επόμενα μας βήματα. Είμαστε λίγο πίσω προεκλογικά, γιατί ασκούμε –ταυτόχρονα- και διοίκηση. Είχαμε να οργανώσουμε και την έκθεση όπως επίσης και την κεντρική συνάντηση- συνέλευση όλων των Επιμελητηρίων της χώρας. Διαδικασία που μας ανατέθηκε μόλις 10 ημέρες πριν την έκθεση… Πλέον ξεκινάει το προεκλογικό… «τρέξιμο»!

Προηγούμενο άρθρο

Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, πνίγηκε στην πισίνα του – Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Επόμενο άρθρο

Η Έλλη Τσολακίδου υποψήφια στις εκλογές των συνταξιούχων του δημοσίου