Dark Mode Light Mode

Μεταβατική περίοδος: τα απαραίτητα πανωφόρια για την εποχή

Πάει καιρός που έχετε επιστρέψει στο γραφείο, οι γραμμές από το καλοκαιρινό μαύρισμα έχουν αρχίζει ήδη να ξεθωριάζουν και τα βράδια δεν περνούν, εάν δεν τυλιχτείτε πρώτα στο απαλό σας σεντόνι. Το φθινόπωρο των νέων ξεκινημάτων ήρθε, και μαζί του φέρνει πάντα αλλαγές. Στο σπίτι, στη δουλειά, ακόμα και στην γκαρνταρόμπα.

Αυτή η μεταβατική περίοδος με τις πολύ όμορφες εικόνες της φθινοπωρινής φύσης συνοδεύεται από απρόβλεπτες εναλλαγές στη θερμοκρασία και κομμάτια-κλειδιά από τα γυναικεία ρούχα γίνονται τώρα τα παρακάτω τέσσερα πανωφόρια.

Η καμπαρντίνα

Ίσως και να έχετε «χορτάσει» τα sundresses και τα τολμηρά κροπ τοπ και να ανυπομονείτε να φορέσετε ξανά την καμπαρντίνα σας -το απόλυτα κομψό και ευέλικτο πανωφόρι. Εάν δεν έχετε, φροντίστε να εξοπλιστείτε με μια διαχρονική μπεζ και δε θα το μετανιώσετε. Ιδανική για το γραφείο, αλλά και για νυχτερινές εξόδους με μαύρα σύνολα σε όψη δέρματος ή ένα μίνι κόκκινο φόρεμα.

Το biker μπουφάν

Leatther-like πανωφόρια υπάρχουν αρκετά, αλλά για cool-girl vibes συστήνουμε το μαύρο biker jacket. Εάν συλλογιζόμασταν, πόσα σύνολα μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτό το κομμάτι, πιθανόν θα χάναμε το μέτρημα. Υπενθυμίζουμε εδώ μόνο δύο: τον αγαπημένο συνδυασμό με λευκό πουκάμισο και jeans και τον ακαταμάχητο, για τον feminine χαρακτήρα του, με το φλοράλ φόρεμα. Tip: Προσέξτε, εάν το μπουφάν είναι πολύ εφαρμοστό, να χωράει οπωσδήποτε ένα λεπτό πουλόβερ από μέσα.

Το αμάνικο καπιτονέ

Θα το δείτε και ως puffer jacket. Αν περνάτε τις μέρες σας μέσα σε comfy φόρμες, cargo σύνολα και άνετα jeans, τότε χρειάζεστε ένα τέτοιο κομμάτι από τα μπουφάν γυναικεία. Γιατί είναι ανάλαφρο, ζεστό, με ωραίο hand-feel, και δε θα σας δίνει όγκο. Θα το αγαπήσετε στα athleisure looks σας, αλλά και στα formal που θα αποκτούν sporty vibes και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το σακάκι-πασπαρτού

Δηλαδή το μακρύ μαύρο μπλέιζερ με την ίσια γραμμή. Θα το ταιριάξετε με λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι και loafers για το γραφείο, με ζωηρό δαμασκηνί τοπ και τζιν σε μια χαλαρή βόλτα, με ένα κορμάκι από ντεβορέ βελούδο και μίνι φούστα για την έξοδό σας. Θυμίζει σε ευελιξία το άσπρο T-shirt και εκείνη τη ζώνη που τοποθετείτε πάντα μπροστά, γιατί τη φοράτε σχεδόν καθημερινά.

Τώρα είναι ευκαιρία να αναδιοργανώσετε την ντουλάπα σας και να βρείτε ή να εξελίξετε το στιλ σας. Ύστερα πάρτε μια ανάσα και απολαύστε τη φθινοπωρινή σεζόν μέσα σε outfits πολυδιάστατα, όπως ακριβώς και η προσωπικότητά σας.

Προηγούμενο άρθρο

Ν. Ρήγας (EnEarth): Η αποθήκευση CO2 στον Πρίνο, καθοριστική για το μέλλον της βιομηχανίας στην Ελλάδα

Επόμενο άρθρο

Πως να διακοσμήσεις το φοιτητικό σου σπίτι εύκολα & πρωτότυπα!