Dark Mode Light Mode

Μία ακόμη παράταση στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη

Παράταση ουσιαστικά ως το τέλος Νοέμβρη έδωσε με απόφαση της η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη.

Το θέμα απασχόλησε τη συνεδρίαση της επιτροπής στις 2 Ιουλίου μετά από σχετικά αιτήματα του αναδόχου. Για τη νέα καθυστέρηση ο ανάδοχος επικαλείται εργασίες στην περιοχή άλλου έργου, επιπλέον εργασίες για το δικό του και τις βροχοπτώσεις της προηγούμενης περιόδου.

Η υπηρεσία κάνει μερικώς δεκτό το αίτημα του, στην εισήγηση της αναφέρει την εκτέλεση των εργασιών με μειωμένο προσωπικό. Κατόπιν συζήτησης τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν: «Εγκρίνουν τη χορήγηση παράτασης της 2ης, 3ης, 4ης τμηματικής προθεσμίας καθώς και της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάπλαση και Επέκταση Δικτύου Πεζοδρόμων στην περιοχή της Πλατείας Καπνεργάτη» όπως αναλύεται παρακάτω σύμφωνα με τα προαναφερόμενα: 2η – Πλατεία Καπνεργάτη – Οδός Αβέρωφ: ως τις 31/07/24. 3η – Πλατεία παιχνιδιού: ως τις 30/10/24. 4η – Έργα πρασίνου – Εξοπλισμός – Δίκτυα: ως τις 30/11/24. Συνολική προθεσμία έργου: 30/11/24. (Η πλατεία παιχνιδιού είναι η περιοχή που ως σήμερα δεν γίνονται έργα, ως την οδό Βενιζέλου).

Σύμφωνα με όσα συμβαίνουν στο περιβόητο έργο της πλατείας Καπνεργάτη και δυστυχώς, η παράταση που αποφασίστηκε δεν φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία.

Προηγούμενο άρθρο

Ο ΕΦΚΑ καθαρίζει το δάσος της Παναγούδας

Επόμενο άρθρο

Κανονισμός και… τιμοκατάλογος για τις εκδηλώσεις στη Μ. Λέσχη!