Dark Mode Light Mode

Μία μεγάλη νίκη μετά από μία μεγάλη αναμέτρηση

Τελικός στο τένις ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανάμεσα στο Νο 1 Τζόκοβιτς και το Νο2 Αλκαράθ.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο μας προσέφεραν  ένα φοβερό θέαμα και μας χάρισαν δύο απολαυστικά σετ που παίχτηκαν μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι αυτό που έλλειπε από την συλλογή του Τζόκοβιτς που ήταν αρκετά συγκινημένος μετά το τέλος την αναμέτρησης.

 

Όσο αφορά τα δικά μας μετάλλια μπορεί να μην έχουμε ακόμα το χρυσό αλλά υπάρχει μία σχετική κινητικότητα στην Ελληνική Αποστολή  και το γυροφέρνουμε.

Περισσότερες πιθανότητες από όλους ο Τεντόγλου και ο Καραλής.

 

Και ενώ για την μισή Ελλάδα, από Βόλο και κάτω, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι εβδομάδα με θερμοκρασίες καύσωνα στην υπόλοιπη οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ λογικές.

Στην Καβάλα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα είναι μέχρι 32 με 33 βαθμούς.

 

Οι έλεγχοι των κλιμακίων της ΑΑΔΕ φαίνεται και φέτος να έχουν εστιάσει στα πάρτι που γίνονται σε βίλες της Μυκόνου από εταιρίες που έχουν έδρα άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Πάρτι στα οποία όπως αποδείχθηκε  γίνεται … πάρτι φοροδιαφυγής !

 

Για πρώτη φορά η Κάμαλα Χάρις προηγείται στις δημοσκοπήσεις του Ντόναλντ Τραμπ κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Μπάιντεν μέχρι την ημέρα που ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

 

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι μπαίνει στην τελική του ευθεία και ήδη το μυαλό αρκετών έχει αρχίσει να σκέφτεται τις υποχρεώσεις του Σεπτέμβρη.

 

Μία από τις παραλίες που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς είναι η παραλία του Βρασίδα στη Νέα Πέραμο και να κλείσεις μετά να πιεις και να τσιπουράκι στην καντίνα που υπάρχει στην παραλία.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε ήδη με τον Κώστα Φορτούνη, για να του εξηγήσει πως τον υπολογίζει στο project που δημιουργεί για την Εθνική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, το ενδεχόμενο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο είναι πλέον πιθανό!

Αυτή η εξέλιξη θα είναι θετική και για τις δύο πλευρές αφού και ο Φορτούνης μπορεί να βοηθήσει την Εθνική και η Εθνική τον Φορτούνη.

 

To ιδανικό πρωινό για τον μήνα Αύγουστο είναι κρουασάν βουτύρου και πραλίνας.

Είναι πρωινό διακοπών.

Απλά θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε τον φούρνο που κάνει τα καλύτερα κρουασάν και να μην συμβιβαστείτε με μετριότητες.

 

Μετά από χρόνια το Camping Paradiso στη Νέα Ηρακλείτσα βγαίνει σε πλειστηριασμό.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Νέστος: Έρχεται ο Αδαμίδης, παρέμειναν Κουκόλης και Σιδηρόπουλος