Dark Mode Light Mode
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του μικρού Κοσμά!
Μια νέα(;) πρόταση για την πιάτσα των ταξί της πλατείας Καπνεργάτη
Τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν!

Μια νέα(;) πρόταση για την πιάτσα των ταξί της πλατείας Καπνεργάτη

Χθες το πρωί συναντήθηκαν στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης με την μηχανικό και εκπρόσωπο του σωματείου των Ταξί κ. Αλεξάνδρα Τσανάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος προτείνει στους οδηγούς Ταξί η πιάτσα τους στην πλατεία Καπνεργάτη να μεταφερθεί επί της Βενιζέλου. Να ξεκινά αμέσως μετά το πρατήριο καυσίμων Πούλου και να φθάνει ως το σημείο που είναι σήμερα.

Προτείνει τα αυτοκίνητα να είναι το ένα πίσω από το άλλο με ειδική σήμανση ώστε η πιάτσα να ξεχωρίζει. Η πρόταση αυτή είναι ελαφρώς καλύτερη της αρχικής αφού περιγράφει τα εν αναμονή οχήματα να είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Υπολογίζεται ότι σε αυτήν την περιοχή θα μπορούν να σταθμεύουν περίπου 7 με 8 ταξί. Οι οδηγοί ισχυρίζονται ότι με τις σημερινές συνθήκες η πιάτσα τους εξυπηρετεί έως και 12. Από τη μια ο Δήμος Καβάλας δεν συζητά τη γνωστή πρόταση μεταφοράς της πιάτσας εντός του Δ. Κήπου και πλησίον του κτιρίου του ΟΤΕ.

Από την άλλη ισχυρίζεται ότι βελτιώνει τη δική του, η οποία αρχικά προέβλεπε μια πιάτσα επί της Βενιζέλου αλλά όχι με συνεχόμενα (το ένα πίσω από το άλλο) οχήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το σωματείο θα συζητήσει το θέμα σε συνεδρίαση του συμβουλίου του τις επόμενες μέρες χωρίς να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του.

Προηγούμενο άρθρο

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του μικρού Κοσμά!

Επόμενο άρθρο

Τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν!