Dark Mode Light Mode

Μικρές αλλαγές στον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσιτσιλικάκης και Αλέξης Γούλας ήταν στη συνοικία της Παναγίας το απόγευμα της Πέμπτης σε διαδικασία διαλόγου με τους κατοίκους όσον αφορά τον υφιστάμενο κανονισμό στάθμευσης.

Κανονισμός που εντός του έτους αλλάζει μιας και στην πράξη διαπιστώθηκαν διάφορα μικροπροβλήματα. Αυτά ξανασυζητήθηκαν στη συνάντηση της Πέμπτης. Μαζί με άλλες και νέες προτάσεις, ενστάσεις και ερωτήσεις.

Η διαδικασία δρομολόγησε οριστικά συγκεκριμένες αλλαγές στον κανονισμό, χωρίς να αποκλείεται σε αυτές να προστεθούν και άλλες. Σε γενικές γραμμές η εφαρμογή του κανονισμού από την Άνοιξη ως σήμερα φαίνεται να ικανοποιεί την πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων της Παναγίας.

Υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν, εντοπίζονται και σε μερίδα επαγγελματιών. Βρέθηκαν στο ραντεβού της Πέμπτης, ανέπτυξαν τις διαφορετικές απόψεις τους. Η συζήτηση που έγινε παρουσία πολλών κατοίκων, διήρκεσε περίπου 2 ώρες. Θα συνεχιστεί εντός του Δήμου και των συλλογικών του οργάνων.

Ο κ. Τσιτσιλικάκης εκτιμά ότι ακόμη κι εντός του μήνα οι αλλαγές θα οριστικοποιηθούν, θα προταθούν και θα εγκριθούν. Όσο για την περισσότερη αστυνόμευση που κι αυτή ζητήθηκε, «σκοντάφτει» στην έλλειψη προσωπικού. Τόσο της Δημοτικής Αστυνομίας όσο και της Τροχαίας. Η περισσότερη αστυνόμευση ζητήθηκε ειδικότερα για τις νυχτερινές ώρες.

Προηγούμενο άρθρο

Συναυλία «ΠΑΥΛΟΥ ΕΓΚΩΜΙΟΝ»: Σμίξανε τα ουράνια με τη γη! (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ του Ν. Καβάλας