Dark Mode Light Mode

Μονομαχία κάτω από τον καυτό ήλιο του …ΠΑΣΟΚ!

Αφήσαμε πίσω μας ένα ακόμα όμορφο Σαββατοκύριακο που όσο αφορά τις θερμοκρασίες θύμιζε αρκετά το πρόσφατο καλοκαίρι.

Οι περισσότερες παραλίες  της περιοχής μέχρι και σήμερα  έχουν αρκετό κόσμο ενώ στο Νομό υπάρχουν ακόμα  Βαλκάνιοι τουρίστες που δεν θέλουν με τίποτα να μπούνε σε ρυθμούς χειμερινούς.

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο δρόμος για το συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου φαίνεται ότι θα είναι πολύ επίπονη διαδικασία  ενώ φαίνεται σχεδόν αδύνατο μετά τις εσωκομματικές εκλογές , όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, να αποφύγει το κόμμα νέα διάσπαση.

Ξεχάστε οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν επί Τσίπρα.

Το κόμμα έχει πάρει φόρα κατηφόρα και πραγματικά τίποτα δεν το σταματά.

 

Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις η αξιωματική αντιπολίτευση που θα απειλήσει στις επόμενες  βουλευτικές εκλογές την κυριαρχία του Μητσοτάκη ο οποίος βλέποντας την μεγάλη φθορά που έχει η κυβέρνηση του προσπαθεί από τώρα να λάβει τα μέτρα του αλλά δεν υπολογίζει στην αλαζονεία πολλών στελεχών και Υπουργών του που του χαλάνε αυτά τα σχέδια.

 

Η Μέση Ανατολή φλέγεται με το Ισραήλ να βομβαρδίζει ανελέητα το Λίβανο σκοτώνοντας αρκετά ηγετικά στελέχη της Χεζομπολάχ  που υπόσχεται εκδίκηση.

Εδώ πραγματικά ο θεός να βάλει το χέρι του.

 

Ευχόμαστε αυτή η ευκαιρία συμμετοχής του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League να μην είναι μια προσωρινή κατάσταση αλλά να αποτελέσει την αφετηρία μίας νέας προσπάθειας που θα μονιμοποιήσει την αγαπημένη μας ομάδα στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Διοικητικά η νέα αυτή προσπάθεια γίνεται από Καβαλιώτες επιχειρηματίες που αποφάσισαν να αφιερώσουν προσωπικό χρόνο και χρήμα.

Αυτή η προσπάθεια όμως για να πιάσει τόπο θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη από τα διοικητικά της ομάδας έχουν καταρρεύσει και όλα τα σενάρια περί παραρτήματος του ΠΑΟΚ που είναι αλήθεια ότι είχανε απομακρύνει αρκετούς φιλάθλους.

 

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η ανακαίνιση που έκανε η Υπουργός Τουρισμού Όλα Κεφαλογιάνη στο γραφείο της και δεν αφορούσε μόνο την αγορά δύο χαλιών αλλά και άλλων αντικειμένων άγγιξε τις 86.000 ευρώ!!

Με αυτά τα λεφτά είναι αλήθεια ότι χτίζεις ολόκληρο σπίτι.

Και όμως στην περίπτωση της Υπουργού αυτά τα λεφτά δόθηκαν μόνο για την ανακαίνιση του γραφείου της.

 

Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος δείχνουν ότι η μάχη θα είναι ανάμεσα δύο υποψηφίους.

Στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα.

Τα ποσοστά των υπολοίπων υποψηφίων παραμένουν πολύ χαμηλά.

Μάλιστα την δεύτερη Κυριακή αν παραμείνουν στην διεκδίκηση της κούρσας Ανδρουλάκης και Δούκας το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο.

Εκτίμηση της σελίδας είναι ότι στο τέλος θα κερδίσει έστω και με ένα ψήφο διαφορά ο Ανδρουλάκης.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ημερίδα ενημέρωσης από Αστέρα, Πάνθηρες και Βόλεϊ του Βύρωνα