Dark Mode Light Mode

Μπάμπης Χρυσοστομίδης: «Το 2020 από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του Μέγα»

Την αποτίμηση της χρονιάς του 2020 έκανε για τον Μ. Α Ορφανίου ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Χρυσοστομίδης.  Παράλληλα πήρε θέση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερ: Θέλουμε την αποτίμηση σου  για το 2020, όσον αφορά τον Μ. Α Ορφανίου. Μάλλον ήταν μια ιδανική χρονιά με άνοδο στη Γ` Εθνική μετά από 23 χρόνια αλλά και καλή πορεία στις πρώτες αγωνιστικές.

Απ: Θεωρώ ότι ήταν μια συνέχεια του 2018 και του 2019. Ξεκίνησε από το 2018 ενώ το 2019 και το 2020 μάλλον θα γραφτούν στην ιστορία του Μέγα από τις καλύτερες χρονιές.

Η άνοδος στη Γ` Εθνική ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Από εκεί και πέρα διαψεύσαμε τους πάντες στα πρώτα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Γ` Εθνικής που είχαν βγάλει συμπεράσματα από τα φιλικά στα οποία πάντως όντως δεν ήμασταν καλοί.

Δικαιώσαμε τους εαυτούς μας. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές και ήμασταν πολύ καλά στη βαθμολογία πριν τη διακοπή.

Ξέρω την ομάδα πιο καλά απ` όλους. Σίγουρα δεν περίμενα να ξεκινούσαμε με διπλό στη Χρυσούπολη. Αν παίρναμε ένα βαθμό με το Νέστο θα ήταν επιτυχία.

Πήραμε τους 3 βαθμούς και οι νίκες στην έδρα μας με Εθνικό Σοχού και Αναγέννηση Θαλασσιάς ήταν αποτελέσματα που τα περίμενα. Στον Ηρακλή ήταν μια αναμενόμενη ήττα αλλά με πείραξε η εμφάνιση που είχαμε και η έκταση που πήρε το σκορ εις βάρος μας.

Θέλω να πω ότι από το 2018 που πήγα στον Μέγα, ήταν τα ίδια πρόσωπα στη διοίκηση. Αυτούς γνώρισα, δεν άλλαξε τίποτα. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν και τρέχουν πολύ για την ομάδα.

Προσπαθούν να λύσουν  όλα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Ότι χρειαζόμαστε είναι κοντά μας. Από το οικονομικό που είναι βασικό μέχρι την οργάνωση της ομάδας, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις κτλ.  Είναι άνθρωποι που αγαπάνε πολύ τον Μέγα και το δείχνουν σε καθημερινή βάση.

Ερ: Πως βιώνεις όλη αυτή την κατάσταση; Έχετε να παίξετε πολύ καιρό. Είναι κάτι πολύ δύσκολο.

Απ: Είναι πρωτόγνωρο για μας που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως να συμβαδίσουμε με την όλη κατάσταση. Δεν είναι το πρόβλημα μόνο σε μας. Τα προβλήματα είναι πολλά από το τοπικό έως τις πιο πάνω κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή παίζει μόνο η Σουπερ Λιγκ 1.

Ερ: Μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής τον Φεβρουάριο; Ακούγεται για ένα γύρο, εσύ συμφωνείς με αυτή την ιδέα;

Απ: Ακούγονται πολλά.  Τι πρωτάθλημα θα είναι αυτό σε έναν γύρο;

Οι αποφάσεις είναι της ΕΠΟ. Αν αποφασίσουν να γίνει, θα γίνει. Καλό όμως είναι για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, προπονητές, ποδοσφαιριστές, να ξεκινήσει.

Αν όμως δεν ξεκινήσει προς το τέλος του Ιανουαρίου θα είναι μετά πολύ δύσκολο να προλάβουμε. Δεν υπάρχει μετά περίπτωση να μας πάρουν οι ημερομηνίες.

Ερ: Ποιες είναι οι ευχές του Μπάμπη Χρυσοστομίδη για το 2021;

Απ: Υγεία σε όλο τον κόσμο πάνω απ` όλα. Είτε ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είτε όχι. Να προσέχουμε γιατί μάλλον το έχουμε πάρει λίγο επιπόλαια με το κορωνοϊό.

Υγεία σε όλο τον κόσμο και να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα.

Προηγούμενο άρθρο

Μια … δεύτερη Πολιτική Προστασία στην ΠΕ Καβάλας!

Επόμενο άρθρο

Διαγράφονται οι δάσκαλοι του Ν. Καβάλας που θα δεχθούν να συμμετέχουν στο υπηρεσιακό συμβούλιο