Dark Mode Light Mode
Συνέντευξη Τύπου – Cosmopolis Festival 2024 (φωτογραφίες-video)
Ν. Καβάλας: Επανέρχεται η αστάθεια, πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία
Λευτεριά για τον Leonard Peltier

Ν. Καβάλας: Επανέρχεται η αστάθεια, πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

φωτογραφία αρχείου

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες με κύρια χαρακτηριστικά την σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνει αισθητή κυρίως από Δευτέρα και τα φαινόμενα αστάθειας. Σήμερα, κατά τις απογευματινές-πρώτες βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών μπορών και μεμονωμένων καταιγίδων.

  1. Υψηλή πιθανότητα στoν ορεινό όγκο Λεκάνης-Βουνοχωρίου.
  2. Αξιόλογη πιθανότητα στα υπόλοιπα ορεινά, σε πεδινές περιοχές στο βόρειο κομμάτι του νομού και σε πεδινές περιοχές γύρω από ορεινούς όγκους.
  3. Μικρότερη πιθανότητα στα υπόλοιπα τμήματα.

Υπάρχει πιθανότητα όπου εκδηλωθούν φαινόμενα να υπάρξουν τοπικά εξάρσεις έντονων φαινομένων. To Σάββατο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά και θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές μπόρες στα ορεινά.

Από την Κυριακή η αστάθεια θα αυξάνεται σταδιακά κι έτσι Δευτέρα-Τρίτη θα υπάρξει γενικευμένη αστάθεια με κατά περιόδους τοπικές βροχές και καταιγίδες (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση). Η μικρή σταδιακή πτώση που θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα θα επιταχυνθεί την Δευτέρα.

Έτσι, μετά τα μέσα της εβδομάδας η θερμοκρασία θα έχει περάσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι όλη η επόμενη βδομάδα θα έχει στοιχεία αστάθειας και κανονικές ή χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

πηγή: Meteokav – Ο Καιρός στην Καβάλα

Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη Τύπου – Cosmopolis Festival 2024 (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

Λευτεριά για τον Leonard Peltier