Dark Mode Light Mode

Ν. Καβάλας: Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές/καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Φωτογραφία αρχείου

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα με κύρια χαρακτηριστικά τις πρόσκαιρες τοπικές βροχές -καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικότερα, σήμερα τις απογευματινές-πρώτες βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες. Η πιθανότητα διακρίνεται ως εξής:

1) Υψηλή πιθανότητα στα ορεινά του νομού

2) Αξιόλογη πιθανότητα σε πεδινές περιοχές στο βόρειο κομμάτι του νομού και σε πεδινές περιοχές κοντά σε ορεινά.

3) Μικρότερη πιθανότητα στα υπόλοιπα.

Αύριο, το ξημέρωμα-πρώτες πρωινές ώρες μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες-καταιγίδες κυρίως σε περιοχές κοντά στην θάλασσα. Έπειτα πρόσκαιρη βελτίωση όμως γρήγορα θα αρχίσουν να ξαναεμφανίζονται νεφώσεις κι έτσι τις μεταμεσημβρινές-απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες.

1) Υψηλή πιθανότητα σε ορεινά, σε πεδινές περιοχές στο βόρειο κομμάτι του νομού και σε πεδινές περιοχές κοντά σε ορεινά.

2) Αξιόλογη πιθανότητα στα υπόλοιπα τμήματα

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα τοπικά και πρόσκαιρα σήμερα και αύριο τα φαινόμενα να παρουσιάζουν έντονο χαρακτήρα και μικρή πιθανότητα για χαλάζι μικρού-μεσαίου μεγέθους πολύ τοπικά. Την Κυριακή η αστάθεια θα περιοριστεί. Την επόμενη εβδομάδα σε γενικές γραμμές αναμένονται περίπου φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίας και κατά περιόδους φαινόμενα αστάθειας.

πηγή: Meteokav – Ο Καιρός στην Καβάλα

Προηγούμενο άρθρο

ΕΛ.ΑΣ.: «Συνελήφθη ο καταστηματάρχης που βιντεοσκοπούσε κρυφά πελάτισσα του»

Επόμενο άρθρο

Εγκαίνια της Ανοικτής Δομής Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία / Ημερίδα - Προσωπικός Βοηθός "Αρχίζω να ζω"