Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Να συνεργαστούν όλοι οι φορείς για να αποκτήσει ο ΑΟΚ το γήπεδο που του αξίζει !
7ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Γκάμπρι με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ

Να συνεργαστούν όλοι οι φορείς για να αποκτήσει ο ΑΟΚ το γήπεδο που του αξίζει !

Σήμερα η στήλη θα ξεκινήσει με μία φοβερή ιστορία που εξελίχθηκε στην Χαλκίδα.

Διαβάσαμε λοιπόν προχθές στο διαδίκτυο:

Εγκληματική οργάνωση με εκβιασμούς επιχειρηματιών είχαν στήσει εφοριακοί στη ΔΟΥ Χαλκίδας, με τις αστυνομικές Αρχές να συλλαμβάνουν τη διευθύντρια, τον υποδιευθυντή και πέντε υπαλλήλους.

Χειροπέδες στη διευθύντρια, στον υποδιευθυντή και σε πέντε υπαλλήλους φόρεσαν οι αστυνομικές Αρχές μετά από έλεγχο που έκανε κλιμάκιο στελεχών των εσωτερικών υποθέσεων στη ΔΟΥ Χαλκίδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για δωροδοκία, δωροληψία και διαφθορά και αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελίες πολιτών της Χαλκίδας.

Εδώ κολλάει το γνωστό:

Γιε μου που πας ;

Μάνα θα πάω στα καράβια !

 

Είναι αλήθεια ότι ο ΑΟΚ την χρονιά που μας πέρασε έκανε ένα σημαντικό βήμα σε αγωνιστικό επίπεδο και προβιβάστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό σημαίνει εκτός όλων των άλλων ότι θα πρέπει να γίνει ένα μεγάλο βήμα και στις υποδομές του «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» προκειμένου η ομάδα μας να έχει το γήπεδο που της αξίζει στην Super League.

Προϋπόθεση αυτής της αναβάθμισης είναι η συνεργασία όλων των φορέων της πόλης  που θα πρέπει να βάλουν πλάτη ώστε να ξεκινήσει το λίφτινγκ του γηπέδου σε όλους τους τομείς.

Πρώτο στην λίστα είναι η ενεργειακή αναβάθμιση με την αντικατάσταση των προβολέων του γηπέδου , δεύτερο η αντικατάσταση του ταρτάν και τρίτο και πιο δύσκολο η προσθήκη στεγάστρου.

 

Δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον πάγκο της Τότεναμ ο Έλληνας προπονητής Ποστέκογλου για χάρη της Εθνικής Ελλάδας.

Είναι Έλληνας, αγαπάει Ελλάδα αλλά δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

 

Ολοκληρώνοντας και τον δεύτερο κύκλο των έξι επεισοδίων του MAESTRO μέσα από την πλατφόρμα του NETFLIX καταλήγουμε για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα ότι είναι τεράστιο το ταλέντο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τόσο στο γράψιμο όσο και στην σκηνοθεσία.

Πραγματικά μιλάμε για ένα σήριαλ Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Στο μόνο που μπορούμε να πούμε ότι υστερεί είναι στην υποκριτική σε σχέση πάντα με την ποιότητα των υπολοίπων ηθοποιών που διάλεξε για την συγκεκριμένη σειρά και βγάζουν πλουσιοπάροχα σε κάθε επεισόδιο.

 

Δυσοίωνα είναι τα προγνωστικά δεδομένα για την πορεία της θερμοκρασίας το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπως δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσοπρόθεσμων Μετεωρολογικών Προγνώσεων (ECMWF).

Κοινώς «τον ήπιαμε» !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

7ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Γκάμπρι με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ