Dark Mode Light Mode

Νασιόπουλος, Κηπουρός και η προϊστορία με Καμπανιακό στη Γ’ Εθνική

Ο Γιώργος Νασιόπουλος ήρθε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον ΑΟΚ το 1998. Βοήθησε σημαντικά στην παραμονή της ομάδας στην Α’ Εθνική, εκείνη την περίοδο.

Είχε κάνει τη διαφορά. Μεγάλος σκόρερ. Επέστρεψε από τον ΑΟΚ στον Παναθηναϊκό. Στην Καβάλα με τα χρώματα του ΑΟΚ σε 43 συμμετοχές είχε πετύχει 19 γκολ. Γεννημένος στη Χαλάστρα στις 25 Μαΐου του 1973. Αγωνίστηκε μετά τον Παναθηναϊκό, στον Ηρακλή, στη Χαλκηδόνα, σε ομάδες της Κύπρου και σε Παναχαϊκή, Βέροια, Εορδαϊκό.

Ο Παναθηναϊκός τον είχε αποκτήσει από τον Εδεσσαϊκό ενώ πριν αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμπελοκήπων. Ο Φώτης Κηπουρός παιδί της Χαλάστρας ήρθε στον ΑΟΚ το 1997 στην Α’ Εθνική και καταμέτρησε 75 συμμετοχές έως το 2003.

Μετά τον ΑΟΚ και πριν τον Καμπανιακό όπου επέστρεψε το 2014 για να κλείσει την καριέρα του, αγωνίστηκε σε Χαλκίδα, Λάρισα, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Στον Καμπανιακό είχε κλείσει την καριέρα του. Έμεινε εκεί ως προπονητής τερματοφυλάκων και της Ακαδημίας του συλλόγου. Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από τον ΑΟΚ.

Στον ΑΟΚ αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα και ο Βαγγελόπουλος επίσης προερχόμενος από τον Καμπανιακό. Ο ΑΟΚ έχει συναντηθεί τα προηγούμενα χρόνια με τον Καμπανιακό σε επίπεδο Γ` Εθνικής.

Την περίοδο 2014-2015 ο ΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-1 στη Χαλάστρα. Το ματς είχε γίνει στις 30 Νοεμβρίου του 2014. Στο 32` με κεφαλιά ο Μπάτζιος έκανε το 0-1. Στο 53` με τον Κανούλα ο ΑΟΚ έκανε το 0-2.

Στο 67` ο Υψηλός είχε μειώσει σε 1-2. Με τον Καμπανιακό βασικός ο Κηπουρός. Την περίοδο 2015-2016 ο ΑΟΚ είχε φέρει 0-0 στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό. Το ματς είχε γίνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

Προπονητής στον ΑΟΚ ήταν ο Κώστας Ανυφαντάκης και στον Καμπανιακό ο… Νίκος Βαμβακούλας. Ο ΑΟΚ είχε παραταχθεί με τους: Αθανασίου, Σταματόπουλο 43` Μπαντάνη, Μαργαρίτη, Λιόλιο, Δέντσα, Παληγεώργο, Παπαδόπουλο, Μπάτζιο, Πτηνόπουλο, Δουμάνη, Κανούλα 67` Τουμανίδη.

Στην ενδεκάδα του Καμπανιακού βασικός τερματοφύλακας ο Φώτης Κηπουρός. Την περίοδο 2016-2017 ο ΑΟΚ κάτω από καταρρακτώδη βροχή και με Άγγελο Διγκόζη στον πάγκο είχε κερδίσει στη Χαλάστρα με 1-0, χάρη σε γκολ του Μελισσόπουλου στο 35`.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ΑΟΚ, που είχε παραταχθεί με τους: Αθανασίου, Κυριακίδη, Μπαντάνη, Καλλιβωκά, Θωμαΐδη, Σταματόπουλο, Κεφαλά, Πτηνόπουλο, Μελισσόπουλο, Κυζιρίδη και Λίτσκα.

Προηγούμενο άρθρο

«Καταγράφουν τη δημοτική περιουσία με στόχο το ξεπούλημα της!»

Επόμενο άρθρο

Το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο στην Ελλάδα στερεύει λόγω έλλειψης νερού