• 2 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Νέα Αντιπροσωπεία Franchise της Property Market στην Ανατολική Μακεδονία

 Νέα Αντιπροσωπεία Franchise της Property Market στην Ανατολική Μακεδονία

Την 5η κατά σειρά Αντιπροσωπεία από τις αρχές του 2024 ανοίγει η propertymarket.gr αποδεικνύοντας έμπρακτα πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Αντιπρόσωπο μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την Συνεργασία όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας.

Η Property Market αποτελεί το Νο1 Δίκτυο Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα και προσφέρει μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας με Franchise ενώ μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και μπορεί να μας διασφαλίσει. Η νέα σύμβαση επίσημης Αντιπροσωπείας της Property Market, υπεγράφη με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Μπαχτσεβάνη και αφορά τα αποκλειστικά δικαιώματα σε ολόκληρο τον δήμο Νέστου.

Με 25 χρόνια επιτυχημένης επαγγελματικής και επιχειρηματικής πορείας στην ευρύτερη περιοχή ο ευυπόληπτος κ. Μπαχτσεβάνης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σήμερα δεσμεύομαι οτι θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που όλα αυτά τα χρόνια μου έχει δείξει ο κόσμος, δίνοντας λύσεις στην κτηματαγορά που τόσο μας απασχολεί όλους μας.

Ο κλάδος του Real Estate έχει ανάγκη από το κύρος και την αξιοπιστία της Property Market και χαίρομαι ιδιαίτερα που επένδυσα στην κορυφαία εταιρεία Μεσιτών στην Ελλάδα για να προσφέρω υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και να μπορέσουμε μαζί να επανακαθορίσουμε την αγορά ακινήτων στην περιοχή μας”.

Οι Αντιπρόσωποι της propertymarket.gr είναι ανεξάρτητοι επιχειρηματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, που αναπτύσσουν αυτόνομα την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Αποκτούν χαρτοφυλάκιο με χιλιάδες ακίνητα και πελάτες από όλο τον κόσμο ενώ αναγνωρίζονται και καταξιώνονται άμεσα, χωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία ή ανάλογη εμπειρία αφού η πλήρης κατάρτιση τους είναι διαρκής και εξατομικευμένη.

Η Property Market πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη εταιρεία, με Πανελλήνια ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ για την ποιότητα των υπηρεσιών της, βρίσκεται δίπλα μας από το 1998 και αποτελεί το Νο1 Franchise Μεσιτών Ελλάδας, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει το άνοιγμα νέων καταστημάτων Franchise.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης