Dark Mode Light Mode

Νέα δεδομένα στη θεωρητική εξέταση υποψήφιων οδηγών

Εφαρμόζονται και στις θεωρητικές εξετάσεις που γίνονται στο Διοικητήριο- εξετάσεις της Διεύθυνσης Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας-  τα νέα δεδομένα που αφορούν τους υποψήφιους οδηγούς.

Ώστε να καλυφθούν κενά, η διαδικασία να αποκτήσει ασφάλεια και αξιοπιστία. Ειδικότερα και με νέο νόμο που εφαρμόζεται εδώ και λίγες εβδομάδες, ο κάθε υποψήφιος πριν τις θεωρητικές εξετάσεις φωτογραφίζεται.

Κρίθηκε απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η ταυτοπροσωπία. Στο παρελθόν έτυχε να προσέλθουν άλλα άτομα, εμφανίζονταν με στοιχεία υποψήφιου και γνωρίζοντας τις απαντήσεις των ερωτήσεων έδιναν αυτοί εξετάσεις.

Σε όλη την Ελλάδα εντοπίστηκαν τέτοιες παρατυπίες. Άλλες φορές διέφυγαν της προσοχής των εξεταστών. Με τη φωτογράφηση ωστόσο κάθε υποψήφιου, άπαντες είναι βέβαιοι ότι στις εξετάσεις βρίσκεται ο υποψήφιος οδηγός και όχι φίλος ή συγγενής του.

Επίσης, με τον σχετικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό που απέκτησε η αίθουσα των θεωρητικών εξετάσεων πλέον δεν είναι εφικτή η χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής. Κι αυτά είχαν συμβεί προκειμένου οι υποψήφιοι να έχουν αυτού του είδους τα … σκονάκια ή τις βοήθειες την ώρα των εξετάσεων.

Προηγούμενο άρθρο

Ανησυχούν- αντιδρούν και οι Γεωτεχνικοί στο φορολογικό νομοσχέδιο

Επόμενο άρθρο

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα της δομής «Ασημακοπούλου»;