Dark Mode Light Mode

Νέα προσπάθεια φορέων για περισσότερα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου

Μια νέα προσπάθεια ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο διάστημα φορείς της Καβάλας και της Θάσου.

Μια προσπάθεια για όσο το δυνατό περισσότερα δρομολόγια φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Έχουν πάρει τα μηνύματα από όλες τις προηγούμενες που φυσικά και ήταν αποτυχημένες. Οργανώνονται καλύτερα, συντονίζονται με σκοπό να απευθυνθούν στην πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Όλα ξεκίνησαν προ λίγων εβδομάδων. Τότε άρχισαν να συναντούν φορείς στην Καβάλα και τη Θάσο σωματεία του ΠΑΜΕ. Από χθες όλα αυτά αναβαθμίστηκαν. Αυτό έγινε στη συνάντηση στο Επιμελητήριο (φωτογραφία).

Εκεί ο Νίκος Χρυσάφης και ο Λάμπρος Λαμπρινίδης διαπίστωσαν κοινή γραμμή πλεύσης με τον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα και τον πρόεδρο της Θασιακής Ένωσης κ. Νίκο Τσιλογεώργη. Είχε προηγηθεί συνάντηση, επίσης με θετικό αποτέλεσμα, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θόδωρο Χατζηχρήστο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννη Κελγιώργη.

Αργότερα χθες το μεσημέρι θα υπήρχε συνάντηση και με το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και με τους νέους εκπροσώπους της Περιφέρειας ΑΜΘ. Το σχέδιο είναι το εξής.

Σύνταξη κοινής επιστολής με την οποία θα ζητούνται πολλά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου και το Χειμώνα και το Καλοκαίρι. Ενδεικτικά αναφέρονται 6 το Χειμώνα, 9 το Καλοκαίρι. Αποστολή της επιστολής στην Αθήνα και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις στα λιμάνια τόσο της Καβάλας όσο και του Πρίνου.

Προηγούμενο άρθρο

PrimeHost: Ο ψηφιακός βοηθός με αέρα… AI που φέρνει πιο κοντά επισκέπτες και καταλύματα

Επόμενο άρθρο

Σε εξέλιξη το 15ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα σκάκι παίδων- νεανίδων