Dark Mode Light Mode

Νέα προβολή του Alex Haditaghi για την επένδυση της Αλάνας (φωτογραφίες)

Με πρόσφατη του ανάρτηση στο facebook ο Alex Haditaghi προβάλει και πάλι την επένδυση του στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας:

«Αγαπητοί Καναδοί και Αμερικανοί φίλοι, ιδού η ευκαιρία σας να αποκτήσετε μια παραλιακή βίλα ή θέα στη θάλασσα μόνο με 289.000€! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον πεντάστερο συνεργάτη του ξενοδοχείου μας για να παρουσιάσουμε το Hamptons Greece Beachfront Hotel Residen.

Αυτή η προσφορά είναι αποκλειστικά για τους φίλους μου από τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση παραθαλάσσιων βίλων, η κάθε μία διαθέτει διάταξη 1+1 υπνοδωματίου και περιλαμβάνει 735 τετραγωνικά πόδια μόνο με 289.000€

Μόνο 64 βίλες είναι διαθέσιμες. Μεταξύ αυτών, 32 είναι παραλιακά ακίνητα που βρίσκονται απευθείας στην παραλία, και 32 προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Οι βίλες δικαιούνται την Ευρωπαϊκή Χρυσή Βίζα, απαιτώντας νόμιμη αμοιβή 7500 ευρώ.

Με αυτή τη βίλα, μπορείτε να εξασφαλίσετε Golden Visa για έως οκτώ μέλη της οικογένειας. Οι βίλες βρίσκονται κατά μήκος σχεδόν ενός χιλιομέτρου χρυσής αμμώδης παραλίας. Οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν από 24ωρη κλειστή ασφάλεια και υπηρεσία θυρωρού.

Οι ανέσεις παγκόσμιας κλάσης περιλαμβάνουν γυμναστήριο, σπα, κέντρο επιχειρήσεων, κινηματογράφους, γήπεδα μπάσκετ και τένις, πισίνες, ομπρέλες παραλίας και στούντιο γιόγκα. Αμοιβή διαμερίσματος 1 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο θα καλύψει αυτές τις ανέσεις, ισοδυναμεί με 68 ευρώ το μήνα.

Οι βίλες έχουν τη δυνατότητα να παράγουν έως 45.000€+ εισόδημα ενοικίων ετησίως, εφικτό με μόνο 40% κατοχή. Χωρίς ταλαιπωρία, πλήρης ενοικίαση ξενοδοχείου παρέχεται από πεντάστερο ξενοδοχείο. Περιλαμβάνονται πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης, συμπεριλαμβανομένου καθαρισμού πισίνας, κηπουρική, θυρωρός και επισκευές.

Κάθε βίλα διαθέτει ανοιχτό concept κουζίνα και χώρο καθιστικού. Οι βίλες καυχιούνται σε ύψος οροφής 3,3 μέτρων, μαζί με παράθυρα και πόρτες από δάπεδο έως ταβάνι. Οι βίλες είναι περιορισμένες σε αριθμό, με μόνο 64. Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, οπότε εξασφαλίστε τη δική σας σήμερα.

Οι ιδιοκτήτες βίλας πρέπει να διαθέτουν τις βίλες τους προς ενοικίαση για τουλάχιστον 10 εβδομάδες τον χρόνο. Θα υπάρχει αμοιβή διαχείρισης ενοικίασης 15% για αυτές τις μονάδες. Ο συνεργάτης του ξενοδοχείου θα διατηρεί τυχόν τέλη διαμονής που ξεπερνούν τα 400 ευρώ τη διανυκτέρευση.

Στο πλαίσιο των Ξενοδοχειακών Κατοικιών, το κόστος επίπλων θα είναι 20.000 ευρώ για την πλήρη επίπλωση της βίλας στα πρότυπα του πεντάστερου ξενοδοχείου. Η διαθεσιμότητα της ταράτσας είναι μια επιλογή. Μια ολοκληρωμένη ταράτσα με γυάλινα κάγκελα, τουαλέτα, χώρο πρασίνου και χαρακτηριστικό νερού θα κοστίσει 35.000 ευρώ».

Προηγούμενο άρθρο

Πνοή Δημοκρατίας: Στην Καβάλα το καλύτερο πανελλαδικά αποτέλεσμα!

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023