Πλέον όλοι αναρωτιούνται και δικαιολογημένα τι θα γίνει αν αυτή η σεισμική δραστηριότητα στην Σαντορίνη συνεχιστεί μέχρι το ερχόμενο ΠΑΣΧΑ που το νησί είναι παραδοσιακά γεμάτο από τουρίστες εντός και εκτός Ελλάδας.
Οι πιο αισιόδοξοι εκτιμούν ότι μέχρι τότε όλα αυτά που ζούμε σήμερα θα είναι απλά μια άσχημη ανάμνηση ενώ υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν για το ΠΑΣΧΑ Σαντορίνη έστω και με μερικά κουνήματα.
Γενικά η ψυχολογία όχι μόνο των μόνιμων κατοίκων αλλά και των τουριστών που έχουν στο πρόγραμμα των διακοπών τους ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ είναι να μην αφήσουν αυτή η κατάσταση να τους επηρεάσει και το κυριότερο να τους αλλάξει τα σχέδια.
Ο μόνος επιστήμονας που μας τα λέει λίγο διαφορετικά είναι ο Τσελέντης οι απόψεις του οποίου παραδοσιακά μετά από κάθε σεισμό είναι λίγο έως πολύ διαφορετική από το σύνολο των απόψεων των συναδέλφων του.
Με πολύ κρύο και αυτή η εβδομάδα με θερμοκρασίες κοντά στο 0 που είχαμε να ζήσουμε αρκετούς χειμώνες.
Για αυτό και τώρα μας κακοφαίνεται και μας ζορίζει.
Όταν τους τελευταίους χειμώνες η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν οι δέκα βαθμοί πώς να μην «λαλίσουμε» τώρα με τους 0.
O μετεωρολόγος της καρδιάς μας Κλέαρχος Μαρουσάκης μας ενημέρωσε μέσα από τα social media ότι υπάρχει πιθανότητα και σύμφωνα με το «το παγκόσμιο προγνωστικό μας σύστημα “ΗΡΑΚΛΗΣ” υπάρχει πιθανότητα μετά τις 20 Φεβρουαρίου να έχουμε νέα ψυχρή εισβολή που εκτός από κρύο θα φέρει και χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.
Λέτε ρε παιδιά ο Φλεβάρης τελικά να θυμώσει και μέσα στο χιόνι να μας χώσει ;
Δηλαδή εσάς δεν σας κάνει εντύπωση ότι με το που στριμώχτηκε η κυβέρνηση ήρθανε όχι ένα , ούτε δύο αλλά τρία βίντεο από διαφορετικά σημεία της διαδρομής της Εμπορικής Αμαξοστοιχίας που δείχνουν ότι δεν κουβαλούσε κάτι παράνομο ;
Αυτά τα βίντεο γιατί δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα όταν έπρεπε, αμέσως μετά την μοιραία σύγκρουση ;
Περίεργα πράγματα.
Πάντως αυτός ο χειμώνας θα μείνει στην ιστορία ως ο χειμώνας των Χιονοδρομικών κέντρων αφού μετά από αρκετούς χειμώνες φέτος ανοίξανε πριν τα Χριστούγεννα και θα συνεχίσουν να λειτουργούν ίσως και μέχρι το ερχόμενο ΠΑΣΧΑ.
Με αυτό το κρύο όλα τα απογεύματα στην Καβάλα μετά τις 6 θυμίζουν Κυριακές αφού αυτοί που κυκλοφορούν είναι ελάχιστοι.
Με το που πέφτει το σούρουπο όλοι δια μαγείας εξαφανίζονται.
Μακάρι ο καιρός την ερχόμενη Κυριακή και κυρίως η θερμοκρασία να είναι καλή προκειμένου να πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα η Αλφαβητοπαρέλαση.
Αυτά τα λίγα και για σήμερα.
Καλημέρα και καλή δύναμη.
ΑΛΟΡΑ !