Dark Mode Light Mode

Νέες επιτυχίες για μικρούς και μεγάλους αθλητές της Γυμναστικής Ακαδημίας Παγγαίου

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο των ομάδων των Παγκορασίδων Α και Β της Ενόργανης Γυμναστικής.

Το Σάββατο οι μεγάλες μας αθλήτριες αγωνίστηκαν στην Τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Β Περιφέρειας στην Αλεξανδρούπολη παρουσιάζοντας βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα της Α φάσης. Οι αθλήτριες μας Κωνσταντινίδη Αναστασία, Φωτη Αριάδνη, Κουρουξου Ευαγγελία και Χωλιδου Γεωργία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν τον αγώνα.

Η Κουρουξου Ευαγγελία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήταν στο βάθρο των νικητών. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο Σύνθετο ατομικό ενώ στις ασκήσεις εδάφους κατέλαβε την δεύτερη θέση! Οι εμφανίσεις των κοριτσιών μας δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι παρά τις άνισες συνθήκες προπόνησης σε σχέση με συναθλητριες τους από άλλες περιοχές, η αγάπη για το άθλημα και το πείσμα για διάκριση τις κρατάει ψηλά στην κατάταξη των κατηγοριών που αγωνίζονται.

Την Κυριακή οι μικρές μας αθλήτριες έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση παρουσιάζοντας όμορφα προγράμματα σε όλα τα όργανα και αυτό αποτυπώθηκε και στην ομαδική βαθμολογία που ήταν ανώτερη σε σχέση με τον αγώνα της Α φάσης.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από την Αναχωρλη Κατερίνα, την Νικολαϊδου Ιωάννα Μαρκελα, την Τσακίρη Γεσθημανή, την Κεχαγιά Φωτεινή, την Μπαρμπαλοβα Μιχαέλα και την Παπαγεωργίου Λύδια απόλαυσε για άλλη μια φορά την εμπειρία του αγώνα και αισθανόμαστε περήφανοι για ότι έχουν καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που συστάθηκε αυτή η ομάδα.

Η Αναχωρλη Κατερίνα κατέλαβε την 4η θέση στο Άλμα χάνοντας μόλις για 0,10 εκατοστά την θέση στο βάθρο. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν με άλλες 2 υποχρεώσεις για τα αγωνιστικά μας τμήματα και στις 19 Ιουνίου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο της σεζόν στην ετήσια γιορτή της γυμναστικής που θα γίνει και φέτος στο κλειστό της Γεωργιανής.

Ευχαριστούμε τους γονείς για τον αγώνα που κάνουν κι αυτοί καθημερινά! Ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους χορηγούς των αγωνιστικών τμημάτων μας Akrolithos S.A. και το κατάστημα Nova Ελευθερούπολης του κ. Δραγανιδη Δημήτρη.

πηγή: Γυμναστική Ακαδημία Παγγαίου

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Εντός της εβδομάδας η συνάντηση Διαμαντίδη - Καβακά

Επόμενο άρθρο

Δυσκολεύονται να βγουν και να μπουν στο σπίτι τους! (φωτογραφίες)