Dark Mode Light Mode

Νέες οικοδομικές άδειες: Κι ένα γκαράζ γίνεται κατοικία!

Παρακολουθώντας τη διαδικασία έκδοσης νέων οικοδομικών αδειών στην Καβάλα, συχνά βρισκόμαστε μπροστά σε εκπλήξεις.

Κάποιες τις συνηθίσαμε και κάποιες άλλες όχι. Όπως η οικοδομική άδεια που εκδόθηκε πρόσφατα σε χωριό του Δήμου Νέστου. Το γκαράζ αλλάζει χρήση, μετατρέπεται σε κατοικία. Για προφανείς λόγους τουριστικής αξιοποίησης (μιας και το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή τουριστική).

Η νέα κατοικία μάλιστα θα διαθέτει και αυλή, όλο το μεγάλο χώρο μπροστά στο… πρώην γκαράζ. Σημειώνουμε ότι βάσει της άδειας το σημερινό γκαράζ έχει εμβαδό ικανοποιητικό δηλαδή πάνω από 100 τμ.

Στην Καβάλα κι ειδικότερα στο κέντρο της πόλης γραφείο μετατρέπεται σε διαμέρισμα. Αυτό όμως θεωρείται συνηθισμένο. Στη Θάσο θα κατασκευαστεί διώροφο κτίσμα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.

Στη Θάσο επίσης κατασκευάζεται συγκρότημα αυτοεξυπηρετούμενων κατοικιών με πισίνα. Στην περιοχή της Νέας Περάμου 4 διώροφες οικοδομές. Συγκρότημα κατοικιών στην παραλία Οφρυνίου.

Αποθήκη μετατρέπεται σε κατοικία κοντά σε χωριό της ΔΕ Φιλίππων. Διώροφη οικοδομή διαμερισμάτων, κι αυτή στην παραλία Οφρυνίου. Τέλος εκδόθηκε οικοδομική άδεια για κατεδάφιση κατοικίας στη συνοικία της Παναγίας.

Προηγούμενο άρθρο

Τουλάχιστον 16 οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον ανακαινισμένο χώρο του Φρουρίου

Επόμενο άρθρο

Ο Δήμος Παγγαίου παραχωρεί χώρο στην ΕΛ.ΑΣ. για τον Σταθμό Νέας Περάμου