Dark Mode Light Mode
Αποτελέσματα και βαθμολογίες στην Α` και Β` Κατηγορία της ΕΠΣΚ 
Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΑΟΚ για την παρουσία του κόσμου στην Ευκαρπία

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Γνωρίζεται ότι στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 18-10-2024, μετά από πρόσκληση του Αστυνόμου Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελου, πρώτου σε αριθμό ψήφων κατά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16-10-2024 μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης, την κατανομή θέσεων και αξιωμάτων στο Δ.Σ. αυτής για την χρονική περίοδο 2024-2027, κατά τα προβλεπόμενα στα σχετικά άρθρα του Καταστατικού της.

Μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες (άρθρο 13 Καταστατικού Ε.Α.Α.Μ.Θ.) και αφού τέθηκαν οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα, ακολούθησε ψηφοφορία και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο-Προεδρείο της Ένωσης, υπό την ακόλουθη σύνθεση-κατανομή Αξιωμάτων:

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νέου Προεδρείου της Ένωσής μας, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας εξέφρασε την επιθυμία για την συνέχιση της άψογης συνεργασίας σε θεσμικό επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και
αποτελεσματικά τα πολυποίκιλα προβλήματα των Υπηρεσιών της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός, έχοντας πλήρη γνώση των γενικότερων και ειδικότερων ζητημάτων της περιφέρειάς του, εξέφρασε την επιθυμία για αμοιβαία συνεργασία, αμφίδρομη επικοινωνία προς επίλυση των ζητημάτων των Αξιωματικών – στελεχών και τη βελτίωση των υπηρεσιακών – εργασιακών συνθηκών αυτών, που θα έχουν ως
αποτέλεσμα την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Παράλληλα, τέθηκαν από τον Πρόεδρο, εκτός από τα θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα, τα οποία τίθενται και από την ομοσπονδία μας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α) στη φυσική και πολιτική μας ηγεσία, σειρά ζητημάτων – προτάσεων σε επίπεδο Περιφέρειας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την τεράστια συμμετοχή τους σε ποσοστό 97,2% στις εκλογικές διαδικασίες της Ένωσης μας, με ηλεκτρονική ψηφοφορία με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», καθότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσής μας εξελέγησαν δεκαοκτώ (18) Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα και βαθμολογίες στην Α` και Β` Κατηγορία της ΕΠΣΚ 

Επόμενο άρθρο

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΑΟΚ για την παρουσία του κόσμου στην Ευκαρπία