Dark Mode Light Mode
Καβάλα: Συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση
Νίκες για Αετό και Βύρωνα, έχασε έδαφος ο Ορφέας, ισοπαλία στη Νικήσιανη (φωτογραφίες)
Θρασύτατη διάρρηξη σε κατοικία στο Παληό

Νίκες για Αετό και Βύρωνα, έχασε έδαφος ο Ορφέας, ισοπαλία στη Νικήσιανη (φωτογραφίες)

Ο Ορφέας ήταν ο χαμένος της αγωνιστικής μετά το 0-0 στο Βερούλειο, κόντρα στην ΑΕΚ Καβάλας.

Συνεχίστηκε η παράδοση, όπου η ΑΕΚ δυσκολεύει πάντοτε την ομάδα της Ελευθερούπολης στην έδρα της. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες η αναμέτρηση στο Βερούλειο. Ο Ορφέας είχε μια ανούσια υπεροχή αλλά η εικόνα του ήταν μέτρια ενώ η ΑΕΚ στην κόντρα επίθεση είχε τις δικές της ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λεγάτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 80` και μετά. Ο Ορφέας έχει 7 βαθμούς, 4 πίσω από τον Αετό Οφρυνίου.

Η ΑΕΚ πήγε στους 2 βαθμούς και ανέβασε τη ψυχολογία της με το βαθμό που πήρε από τον Ορφέα. Στο Οφρύνιο ο Αετός κέρδισε εύκολα το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος πέτυχε 3 γκολ και έφτασε στα 7 συνολικά.

Το άλλο γκολ του Αετού πέτυχε ο Ευσταθίου. Ο Αετός έχει 11 βαθμούς και είναι στην κορυφή ενώ το Βυζάντιο έχει 3 βαθμούς. Ο Βύρωνας πέτυχε δίκαιη νίκη απέναντι στον ΜΑ Ορφανίου, το βράδυ του Σαββάτου.

Στο 32′ άνοιξε το σκορ ο Αλέξης Μπρατσιάνι και στην επανάληψη με πέναλτι του Γρηγόρη Παπαδόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Αποβλήθηκε ο προπονητής του Βύρωνα ο Αντώνης Λαδάκης. Η ομάδα του Βύρωνα έχει 8 βαθμούς ενώ ο ΜΑ Ορφανίου έμεινε στους 7 βαθμούς.

Δυο ματς το Σάββατο στο Βερούλειο, που να μείνει χόρτο; Στη Νικήσιανη είχαμε δραματικό φινάλε, όπου το Παγγαίου ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα απέναντι στον σκληροτράχηλο Ηρακλή που έφτασε στους 5 βαθμούς. Το Παγγαίο έχει 4 ισοπαλίες σε 4 αγώνες.

Αποτελέσματα του Σαββάτου στη Β’ Κατηγορία

Α’ Όμιλος

Άρης Ζυγού – Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας 1-2

ΑΕ Πιερέων – Ασπίδα Πολυστύλου 0-1

Β’ Όμιλος

Ατρόμητος Χαλκερού – Κεραμωτή 0-2

Εθνικός Νέας Καρυάς – Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 0-2

 

Φωτογραφίες από ΑΕΚ – Ορφέας: Χάρης Ιορδανίδης

Φωτογραφίες από Βύρων – ΜΑ Ορφανίου: Κατερίνα Αλεξανδρή

Προηγούμενο άρθρο

Καβάλα: Συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση

Επόμενο άρθρο

Θρασύτατη διάρρηξη σε κατοικία στο Παληό