Dark Mode Light Mode
Ο θεός να βάλει το χέρι του...
Νίκος Καραμπετάκης: «Κρατάμε το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι» 
Ισχύει η τιμωρία του Αετού Οφρυνίου από πέρσι και έχει 5 βαθμούς

Νίκος Καραμπετάκης: «Κρατάμε το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι» 

Η Καβάλα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με τον Ηρακλή για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της SuperLeague 2.

Ο Νίκος Καραμπετάκης μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά τον αγώνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του. Παράλληλα σχολίασε και το γεγονός ότι μεσόβδομαδα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Aktor για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση: «Σίγουρα είναι σημαντικός βαθμός απέναντι σε μία ομάδα, που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είχαμε από ένα ημίχρονο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ισορροπήσαμε κρατήσαμε την μπάλα, σκοράραμε και είχαμε μία ακόμα ευκαιρία για το 0-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής μας πίεσε και μας έβαλε προβλήματα με τον δεύτερο φορ. Πιστεύω, ότι αντισταθήκαμε παρά την πίεση, με τους αμυντικούς μας και τον τερματοφύλακα σε πολύ καλή μέρα».

Για το πόσο σημαντική ήταν η ευκαιρία του 0-2 για το τελικό αποτέλεσμα: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην λεπτομέρεια. Σίγουρα, θα παίρναμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα κυλούσε ο αγώνας από εκεί και έπειτα. Μπράβο στα παιδιά μας, είμαστε μία ομάδα που διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Την ίδια αγωνιστικότητα, το ίδιο πάθος είχαμε και στην Λάρισα. Εκεί δεν τα καταφέραμε όπως εδώ και σίγουρα θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το επόμενο παιχνίδι αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα μας είχε ένα δύσκολο παιχνίδι-ταξίδι, αλλά προκριθήκαμε και την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρώ όμως, ότι για να έχει αξία ο σημερινός βαθμός, οφείλουμε να κερδίσουμε την Νίκη Βόλου την επόμενη εβδομάδα. Εμείς αυτό που υποσχεθήκαμε στους φιλάθλους κάνουμε. Κρατάμε το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι. Αυτό κάναμε σήμερα και αυτό θα κάνουμε συνέχεια».


Ο ΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Νίκος Καραμπετάκης σκέφτεται ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παράταξε στο ματς με τον Ηρακλή. Δεν υπολογίζονται για την αυριανή αναμέτρηση οι τραυματίες Πόποβιτς, Λέλεκας, Κατσούρι και μάλλον ο Ομπιόχα. Ο ΑΟΚ φυσικά δίνει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, όπου θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα

Προηγούμενο άρθρο

Ο θεός να βάλει το χέρι του...

Επόμενο άρθρο

Ισχύει η τιμωρία του Αετού Οφρυνίου από πέρσι και έχει 5 βαθμούς