Dark Mode Light Mode

Νίκος Πενταζίδης για τη «Ριζική Αλλαγή»: «Είναι κάτι καινούργιο που θα κάνει τη διαφορά»

Ο Νίκος Πενταζίδης είναι από τους πρώτους που ενημερώθηκαν, στήριξαν και θα στηρίξουν την προσπάθεια του Γιάννη Σαρρή. Ένας από τους πρώτους που ανακοινώθηκε υποψήφιος από τον συνδυασμό. Μίλησε στην Πρωινή σε συνέχεια της εκδήλωσης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Η συνέντευξη

Ερ: Ένα συμπέρασμα από την πρώτη, μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του Γιάννη Σαρρή;

Απ: Αρχικά, θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την προσέλευση του κόσμου. Η αίθουσα γέμισε και δημιουργήθηκε ένα ζεστό κλίμα, μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Ήταν μια πραγματική παράσταση νίκης. Είμαστε μια ομάδα νέων και ορεξάτων ανθρώπων, που θέλουν να προσφέρουν στην Καβάλα και στην τοπική επιχειρηματικότητα. Ένα νεανικό σύνολο, που στην πλειοψηφία του δε συμμετείχε ποτέ ξανά στο παρελθόν σε εκλογές. Ωστόσο ο σκοπός και ο στόχος μας είναι προσφέρουμε στον κόσμο που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σ’ όλο τον κόσμο, να επιχειρήσουμε κάτι διαφορετικό και καινοτόμο. Ήρθε η ώρα το Επιμελητήριο να εκπροσωπηθεί από νέα άτομα που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 70 υποψήφιοι και συνεχίζουμε τον προεκλογικό μας αγώνα…

Ερ: Ο τίτλος της παράταξης στέλνει και ένα δυνατό μήνυμα.

Απ: Ακριβώς, η αλλαγή αυτή είναι ριζική, διότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό αφορά αλλαγή στα πρόσωπα. Αυτά που έχουμε σχεδιάσει είναι πράγματα καινοτόμα, που δεν έχουν ξαναγίνει στο Επιμελητήριο. Διαθέτουμε τη γνώση και την επιθυμία αλλά ταυτόχρονα και την ικανότητα για να υλοποιήσουμε αυτά που σκεφτόμαστε. Είναι πρωτοβουλίες τις οποίες ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας δεν έχει ακούσει στο παρελθόν. Δημιουργούμε κάτι καινούριο, που θα κάνει τη διαφορά.

*Το μήνυμα του Νίκου Πενταζίδη προς τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι το ακόλουθο: « Ονομάζομαι Πενταζίδης Νικόλαος του Ιωάννη, έχω γεννηθεί στον Πειραιά Αττικής και από μικρή ηλικία ζω με την οικογένεια μου στην Καβάλα. Είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing και εργάζομαι ως στέλεχος της μεγαλύτερης ασφαλιστικής στην Ελλάδα, της ΝΝ, από το 2007 μέχρι σήμερα. Σαν αθλητής καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησα σταδιοδρομία σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες με διακρίσεις ακόμη και με ομάδες της πόλης μας, όπως ο ΑΟΚ και η Ένωση. Η περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε έχει πολλές προοπτικές τις οποίες πρέπει να αναδείξουμε και για το καλό της επόμενης γενιάς. Με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας θα αγωνιστώ για να πραγματοποιήσουμε το όραμα της Ριζικής Αλλαγής όπου το Επιμελητήριο θα “ακούει” και θα “ενημερώνει” τον επιχειρηματία του Νομού μας. Θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα να δοθεί η σκυτάλη σε νέους επιχειρηματίες που θα έχουν διάθεση να προσφέρουν και με βάση την κοινή φιλοσοφία και τα πιστεύω με τον υποψήφιο πρόεδρο Γιάννη Σαρρή, θέτω υποψηφιότητα για τις εκλογές του Επιμελητηρίου και ζητώ την στήριξή σας! Μόνο μαζί μπορούμε να φέρουμε την ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ».

Προηγούμενο άρθρο

Στην Καβάλα τον Δεκέμβρη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Επόμενο άρθρο

Πειραματική αλιεία με το πρόγραμμα «DecarbonyT» για το συμφέρον των επαγγελματιών αλιέων