Dark Mode Light Mode

O Δημήτρης Γαλάνης στο proininews.gr

Δ. Γαλάνης: « Να δείξουμε εμπιστοσύνη στη παιδιά»

Ο Δημήτρης Γαλάνης παραχώρησε συνέντευξη στο proininews.gr .Ο νέος προπονητής του ΑΟΚ, που θα ντεμπουτάρει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι πρέπει οι πάντες να δείξουν εμπιστοσύνη στους παίκτες και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Με τη μια στα βαθιά, το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι οριακό μετά τις 4 ήττες που έχουν προηγηθεί.

Απάντηση: Όταν σε καλεί μια ομάδα που έχεις ξαναδουλέψει, είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Ξέρω που πάω, που έρχομαι. Απλά θα το ζήσουμε.

Ερώτηση: Είστε με την πλάτη στο τοίχο, επειδή η ομάδα έχει κάνει 4 ήττες;

Απάντηση: Αυτό που μπορούμε να σκεφτούμε είναι κάθε φορά να κάνουμε καλή προπόνηση και να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα τι θα γίνει μέχρι τέλος, είναι κάτι που κανείς δε το ξέρει. Το ίδιο ισχύει και στη ζωή. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.

Ερώτηση: Ουσιαστικά εργάζεστε για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία, μετά την Α2 που ήσασταν στον Πιερικό- Αρχέλαο.

Απάντηση: Σίγουρα είναι πρόκληση αλλά μην υποτιμάται την Α2 κατηγορία αλλά και τις υπόλοιπες. Είναι σκληρές κατηγορίες, με πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Εγώ παρακολουθώ τα πάντα. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή πρέπει ο καθένας να παίρνει τις ευκαιρίες του.

Ερώτηση: Την έχετε δει την Ενωση σε τουρνουά το καλοκαίρι, βέβαια έχουν αλλάξει κάποια πρόσωπα, επίσης μάλλον και στο πρωτάθλημα την έχετε παρακολουθήσει, θεωρείται ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βρει το δρόμο της;

Απάντηση: Κοιτάξτε τώρα γνωρίζω τα παιδιά από κοντά. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, να σφυγμομετρήσουμε από κοντά τις δυνατότητες τους και τον ψυχισμό τους. Μετά να δούμε αν χρειάζεται η ομάδα το κάτι άλλο.

Ερώτηση: Ο κόσμος βοηθάει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό, θα το θέλετε και εσείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Απάντηση: Αυτό είναι το αυτονόητο. Η σύμπραξη πρέπει να επιτυγχάνεται στις δύσκολες στιγμές. Τώρα είναι μια δύσκολη φάση για την ομάδα, πιο πολύ ψυχολογικά απ` ότι βλέπω εγώ.

Ο κόσμος πρέπει να έρθει στη δύσκολη στιγμή και να δώσει ότι θετικό μήνυμα μπορεί.

Ερώτηση: Στις πρώτες μέρες στην προπόνηση, δώσατε κάποια βαρύτητα σε ορισμένα πράγματα που θεωρήσατε ότι πρέπει να βελτιωθούν;

Απάντηση: Σίγουρα δώσαμε βοήθειες σε κάποια πράγματα που πιστέψαμε ότι έχει αδυναμία η ομάδα. Δε γίνεται όμως όλα να γίνουν μέσα σε μια νύχτα. Πιστεύω όμως ότι όλοι οι εδώ, από τους παίκτες, το τιμ, τους ανθρώπους στα γραφεία, έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Ερώτηση: Επιστρέφετε στην Καβάλα μετά από 4 χρόνια περίπου, τότε η ομάδα ήταν στη Γ` Εθνική, τώρα στην Α1, ο πρόεδρος όμως είναι ο ίδιος. Ένας από τους λόγους που ήρθατε στην Καβάλα ήταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου;

Απάντηση: Δεν είναι μυστικό, όπου υπάρχει συνεργασία, τα χνώτα σου ταιριάζουν η δεν ταιριάζουν. Στο προηγούμενο πέρασμα από την Ενωση, είχαμε μια αρμονική συνεργασία. Όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούσα την ομάδα. Υπήρχαν σχέσεις με την ομάδα.

Ερώτηση: Το μήνυμα που θέλετε να στείλετε;

Απάντηση: Είναι ότι ο κάθε άνθρωπος κάνει τις δικές του επιλογές. Εμείς θα φτιάξουμε τη μοίρα μας.

Ερώτηση: Θα έρθει και κάποιος άλλος παίκτης στο ρόστερ;

Απάντηση: Θα δούμε. Πολλά είναι στο μυαλό μου. Το πρώτο πράγμα που είναι όμως στο μυαλό μου είναι ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να τα δείξουμε εμπιστοσύνη και μετά να δούμε τι άλλο χρειάζεται.

Ερώτηση: Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση: Παίζουμε με μια ομάδα την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και η παρουσία του Παπαδόπουλου ως φυσικό πρόσωπο, είναι κάτι που δίνει άλλη αίγλη στην ομάδα. Παρόλα αυτά αυτοί έχουν τους δικούς τους στόχους και επιδιώξεις. Εμείς έχουμε τους δικούς μας.

*Με ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17.00

Η Ενωση σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής. Χθες έγιναν δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Ο Γαλάνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το παιχνίδι αρχίζει την Κυριακή στις 17.00 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 5, 10 και 15 ευρώ. Διαιτητές στην αναμέτρηση της Ενωσης με τον ΠΑΟΚ είναι οι: Τανατζής, Σταματόπουλος, Δεσλής.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Σάββατο 17.00: Αρης- Πανιώνιος

Σάββατο 17.00: ΚΑΟΔ- Ικαρος

Κυριακή 13.00: Κολοσσός Ρόδου- Απόλλων Πάτρας

Κυριακή 16.00: Ρέθυμνο- Πανελευσινιακός

Κυριακή 17.00: Περιστέρι- Ολυμπιακός

Δευτέρα 19.00: Παναθηναϊκός- Ηλυσιακός.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων στον ΟΛΚ

Επόμενο άρθρο

Δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Καβάλας