• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ο Alex Haditaghi ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια του ΑΟΚ: «Δε γνώριζα για τα χρέη, παραμένω οπαδός της ομάδας»

 Ο Alex Haditaghi ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια του ΑΟΚ: «Δε γνώριζα για τα χρέη, παραμένω οπαδός της ομάδας»

Είδηση που δύσκολα κάποιος θα περίμενε «έβγαλε» η προ ημερών παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΑΟΚ.

Προκύπτει πως ανάμεσα στους χορηγούς της φετινής προσπάθειας των «αργοναυτών» βρίσκεται και ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας, κ. Άλεξ Χαντζιντάζι. Αυτό υλοποιείται μέσω της πολυαναμενόμενης του επένδυσης στην Αλάνα, The Hamptons Greece.

Μάλιστα, ο ΑΟΚ συμπεριέλαβε την εταιρεία του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία, στο σχετικό ευχαριστήριο που δημοσιοποίησε πριν λίγες ώρες σχετικά με τους επενδυτικούς «συμπαίκτες» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα, ήταν η στιγμή του κ. Χαντιντάτζι για να τοποθετηθεί επί του θέματος:

«Προς τους αφοσιωμένους φιλάθλους του Α.Ο Καβάλα. Αρχικά, θέλω να εκφράσω τα βαθιά συναισθήματα που νιώθω όταν σκέφτομαι τον χρόνο που πέρασα με τον ΑΟ Καβάλα. Βλέποντας τις νέες στολές μου επιστρέφει μια δίνη αγαπημένων αναμνήσεων. Αναμνήσεις που θα έχουν για πάντα μια θέση στην καρδιά μου.

Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω πως θα είμαι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια ανεξαρτήτως κατηγορίας. Η αμέριστη υποστήριξή μου στον Α.Ο Καβάλα θα παραμείνει ακλόνητη.  Τα ποσά χορηγίας μου κυμαίνονται από το ελάχιστο των 75.000 € έως το μέγιστο των 125.000 € για τα επόμενα τρία (3) χρόνια. 

Δεν πρόκειται απλώς για επένδυση σε μια ομάδα, αλλά για μια εγκάρδια χειρονομία προς την όμορφη πόλη της Καβάλας, προς τους πιστούς οπαδούς του ΑΟΚ και μια επιδοκιμασία των πρωτοβουλιών της σημερινής διοίκησης. 

Όλοι σε αυτήν την πόλη παίζουν ρόλο στην επιτυχία της ομάδας. Παίζω κι εγώ τον δικό μου, και περιμένω με ελπίδα και προσδοκία να δω τον Α.Ο Καβάλα να ανεβαίνει στην κορυφή. Επιπλέον, καθώς ξεκινάμε την κατασκευή στο Hamptons Greece, θέλω να απλώσω ένα χέρι υποστήριξης για να αναζωογονήσω το αγαπημένο αλλά παραμελημένο Στάδιο της Καβάλας, με την παραγγελία πρόσθετων βασικών ειδών όπως τουαλέτες, πλακάκια, τσιμέντο και άλλα, στοχεύω να δώσω νέα πνοή στο αγαπημένο μας γήπεδο.

Ωστόσο, ενώ ήμουν μακριά και απομονωμένος από την επικοινωνία με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, με πονάει να ξέρω ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία μου. Υπήρξαν ψευδείς ισχυρισμοί και άδικες αποφάσεις που ελήφθησαν στο σκοτάδι, εν αγνοία μου.

Παραπλανητικές δηλώσεις, όπως η κατάσταση με τον Στέφαν Γιαράκοβιτς και αρκετούς άλλους παίκτες οι οποίοι κοστίζουν άδικα σημαντικά ποσά στην ομάδα και σε μένα. Είναι ανησυχητικό, ένα περιστατικό που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι μια προσφυγή που έκανε ένας παίκτης που εκπροσώπησε τον Α.Ο Καβάλα πριν από σχεδόν μια δεκαετία, κάποιος του οποίου το όνομα δεν γνωρίζω καν, προσέφυγε στα δικαστήρια και για άλλη μια φορά δεν υπήρξε απάντηση, καμία πληροφορία, και φυσικά δεν υπήρχε υπεράσπιση εκ μέρους μας. 

Αυτή η προσφυγή κόστισε στην ομάδα και κατ’ επέκταση σε εμένα σχεδόν 35.000 ΕΥΡΩ, ένα ποσό που διακανονίστηκα χρησιμοποιώντας την εγγυητική επιστολή που είχα καταθέσει το 2021. Αυτή η δράση, μεταξύ άλλων, αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετώπισα κατά την απουσία μου.

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν μου επιστράφηκε ούτε ένα ΕΥΡΩ από την εγγυητική επιστολή των 150.000 €. Όλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για τη διευθέτηση χρεών που δεν γνώριζα ούτε καν υπήρχαν κατά την αναχώρησή μου. Η υπόσχεση για χρήματα από την κυβέρνηση μέσω του στοιχήματος παρέμεινε ανεκπλήρωτη, καθώς κανείς δεν υπερασπίστηκε τα νόμιμα δικαιώματα συλλόγου.

Είναι μια θλιβερή συνειδητοποίηση ότι η εξαπάτηση και η ανεντιμότητα μπορεί να προέρχονται από αυτούς που δεν περιμένουμε. Παραμένω όμως απτόητος και αποφασισμένος στη στήριξη του ΑΟ Καβάλα. Στην τρέχουσα διοίκηση, απευθύνω τις θερμές μου ευχές. Η ομάδα δείχνει πολλά υποσχόμενη και η εμπειρία της στο ποδόσφαιρο είναι αξιέπαινη. Εύχομαι ειλικρινά να φέρουν την επιτυχία που αξίζει στον ΑΟ Καβάλα.

Όσο για μένα, θα με βρείτε ανάμεσα στους οπαδούς, να υποστηρίζω και να ονειρεύομαι την ημέρα που θα παίξουμε στη Super League. Να είσαι δυνατή Καβάλα. Το πάθος και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο θα μας δένουν πάντα.

Με εκτίμηση,

Alexander Haditaghi»

Διαβάστε επίσης