Dark Mode Light Mode

Ο ΑΟΚ περιμένει απόφαση κι αλλάζει τη σύνθεση του μετοχικού του κεφαλαίου

Συζητήθηκε χθες στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η προσφυγή του ΑΟΚ προκειμένου να παραμείνει στην SL2.

Στην ίδια διαδικασία- συνεδρίαση του δικαστηρίου συζητήθηκαν ίδιες προσφυγές των ομάδων Ρόδος και Δόξα Δράμας. Η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Μέχρι τις τρεις αποφάσεις η SL2 είναι αναγκασμένη να περιμένει και να μην κάνει την κλήρωση των δύο ομίλων του πρωταθλήματος. Συμβολικά ήταν στο δικαστήριο των Αθηνών χθες και ο Α. Χαντιτάτζι, ο οποίος εντός των ημερών θα βρεθεί στην πόλη μας.

Χθες μέσω του Επιμελητηρίου Καβάλας δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ κι αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση αλλαγής του καταστατικού της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965.

Η τροποποίηση του άρθρου 7 αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως του ποσού των 210.000 ευρώ. Αυτήν θα την καλύψει (έμμεσα ή άμεσα) όλη ο επενδυτής. Στη συνέχεια καθώς θα καταστεί μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θα αποφασίσει για τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Αν παρόλα αυτά η ομάδα δεν δικαιωθεί στο δικαστήριο και μείνει στην Γ’ Εθνική, η ΠΑΕ διαλύεται και την ομάδα την αναλαμβάνει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ.

Για την τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού της ΠΑΕ πάρθηκε απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων στις 10 Σεπτέμβρη κι υποβλήθηκε αίτημα καταχώρησης στο ΓΕΜΗ στις 27 Σεπτέμβρη.

Προηγούμενο άρθρο

Περιστατικό φωτιάς σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Βενιζέλου (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Θόδωρος Μαρκόπουλος περί συνεδριάσεων και αποχωρήσεων