Dark Mode Light Mode

Ο απόηχος της επιτυχημένης Σοροπτιμιστικής Ακαδημίας Ηγεσίας SLA GREECE 2024 (φωτογραφίες)

ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ SLA GREECE 2024

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον απόηχο της λήξης της καθόλα επιτυχημένης Σοροπτιμιστικής Ακαδημίας Ηγεσίας SLA GREECE 2024, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε τοπικές επιχειρήσεις για την άψογη συνεργασία μας, με αποτέλεσμα την αρτιότερη διοργάνωσή της.

Πιο αναλυτικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

Χορηγούς μας: Τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη για την υποστήριξη στο έργο μας, τις επιχειρήσεις οινοποιείο  Nico Lazaridis και την επιχείρηση Chrysanthidis Delights για την ευγενική τους προσφορά

Τον Χορηγό Επικοινωνίας: Τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Center TV

Τα online μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ, τον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας ΕΡΤ3 και τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΕΝΑ Channel για την κάλυψη της όλης διοργάνωσης.

Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις:

  • Airotel Galaxy Hotel για την προετοιμασία και την φιλοξενία των αξιωματούχων και ομιλητριών αλλά και της όλης διοργάνωσης
  • Hotel Esperia για την φιλοξενία των συμμετεχουσών και την οικονομική προσφορά του

Τις επιχειρήσεις εστίασης για τις γαστρονομικές απολαύσεις που προετοίμασαν με πολύ μεράκι και φροντίδα:

  • Aparto bistro café – bar
  • Προσκήνιο café-bar
  • Ψαροταβέρνα Μελτέμι
  • Tosca Beach Hotel

Τις επιχειρήσεις εκτύπωσης για το ποιοτικό αποτέλεσμα:

  • Εκτυπώσεις ΕΝΤΥΠΟ Ν. Κωνσταντινίδης
  • EVROPROVOLI Ε. Φασουλάς
  • ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ Κ. Γούναρης

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και τους οδηγούς Ν. Καρτάλη και Γ. Τσίπο καθώς και την Kavala Vans για τις ασφαλείς  μας μετακινήσεις. Τον φωτογράφο Λάσκαρη Τσούτσα για την κάλυψη όλης της διοργάνωσης.

Το ανθοπωλείο ΑΝΘΟΓΡΑΦΙΕΣ για τις υπέροχες συνθέσεις. Τον ξεναγό Ιωάννη Κιουρκτσόγλου για την αμεσότητα μετάδοσης των πολύπλευρων γνώσεων ιστορικών, κοινωνικών, πολιτικών της περιοχής μας.

Τον χοροδιδάσκαλο του Λυκείου των Ελληνίδων Καβάλας για την εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χωρών στις συμμετέχουσες. Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας για την διάθεση της παραδοσιακής στολής της Νήσου Θάσου  στο πλαίσιο της εκμάθησης παραδοσιακών χορών.

Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας για την παρέμβασή της στο Υπουργείο Πολιτισμού. Το μέλος του Ομίλου Καβάλας Ιωσηφίνα Σεχλίδου για τα χειροποίητα κοσμήματα που προσφέρθηκαν για δώρα στις Ομιλήτριες.

Τον Παναγιώτη Γαβρά για την παραγωγή βίντεο της διοργάνωσης. Να υπενθυμίσουμε ότι η Σοροπτιμιστική Ακαδημία Ηγεσίας SLA GREECE 2024 φιλοξενήθηκε στην Καβάλα από τις 19 – 23 Αυγούστου 2024 και διοργανώθηκε από την Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας με την αρωγή του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας υπό την αιγίδα της Σοροπτιμιστικής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η SLA, πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα και  χρησιμεύει ως πλατφόρμα που στοχεύει στην παροχή της ευκαιρίας σε νέες γυναίκες και κορίτσια για καθοδήγηση και έμπνευση από επαγγελματίες.

Ο πρωταρχικός στόχος της SLA είναι να καλλιεργήσει ηγετικές δεξιότητες, επιτρέποντας σε κάθε συμμετέχουσα να γίνει ηγέτιδα στο δικό της ταξίδι ζωής.Θέμα της φετινής Ακαδημίας Ηγεσίας ήταν: «Γυναίκα Ηγέτης στα χρόνια της Τεχνητής Νοημοσύνης – Νέες προκλήσεις και προοπτικές».

Μιας και η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, δημιουργήσαμε ένα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμα με μοντέρνα προσέγγιση και ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Συμμετείχαν σαν Ομιλητές, Καθηγητές Πανεπιστημίου της Ελλάδας και του Εξωτερικού αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες στο αντικείμενό τους, οι οποίοι μοιράστηκαν την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες τους για να ενδυναμώσουν τις συμμετέχουσες.

Επί πέντε μέρες οι 25 νέες γυναίκες που επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια από όλη την Ευρώπη, εκπαιδεύτηκαν δια μέσου διαλέξεων, εργαστηρίων και καινοτόμων διαδικασιών στο τι σημαίνει να είσαι ηγέτιδα και να υπηρετείς την κοινωνία, πώς να συμπεριφέρονται σαν ηγέτιδα και να καταλάβουν την επίδραση που μπορεί να έχει αυτό στο μέλλον τους και πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά τα απαραίτητα εργαλεία της Τεχνητής Νοημοσύνης  στην προσπάθειά τους να γίνουν οι Ηγέτιδες του Αύριο.

Φεύγοντας οι συμμετέχουσες πήραν στην βαλίτσα τους εκτός από την γνώση που απεκόμισαν, εικόνες , χρώματα , αρώματα  και γεύσεις της περιοχής μας που τις ξετρέλαναν αλλά και ισχυρά αισθήματα φιλίας που ανέπτυξαν μεταξύ τους.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Κέρδισε την εμπιστοσύνη μας-Τα καλύτερα έρχονται...

Επόμενο άρθρο

Από την Πολτάβα και μετά, δεκάδες πεσόντες του Νατο στην Ουκρανία