Dark Mode Light Mode
Ο σύλλογος Πνοή ευχαριστεί
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο εργοστάσιο της Λιπασματοβιομηχανίας Καβάλας (φωτογραφίες)
Φωτιά σε αυτοκίνητο στην 7ης Μεραρχίας

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο εργοστάσιο της Λιπασματοβιομηχανίας Καβάλας (φωτογραφίες)

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9), στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Καβάλα για τις εκδηλώσεις συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε στο εργοστάσιο της Λιπασματοβιομηχανίας Καβάλας όπου τέλεσε αγιασμό.

Δίπλα του ήταν ο Μητροπολίτης Στέφανος. Τον αγιασμό παρακολούθησαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διευθυντικά στελέχη των εταιριών της Λιπασματοβιομηχανίας Καβάλας και πάρα πολλοί εργαζόμενοι. Παρούσα ήταν επίσης η κ. Ζαφειρία Λαυρεντιάδη, μητέρα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Μετά το τέλος του αγιασμού οι εργαζόμενοι έλαβαν την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου.

Μετά τον αγιασμό τόσο ο Αρχιεπίσκοπος όσο και ο Μητροπολίτης αναφέρθηκαν στο έργο του κ. Λαυρεντιάδη, κυρίως στην στήριξη του προς την εκκλησία. Όπως επίσης στην πετυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα. Του ευχήθηκαν πρόοδο και επιτυχίες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στην φιλία του με τον κ. Λαυρεντιάδη. Από την εποχή – είπε- που ήταν επίσκοπος Θηβών και Λειβαδιάς. Συγκινημένη η κ. Ζαφειρία Λαυρεντιάδη είπε προς τους εργαζόμενους: «Είστε η ψυχή της δουλειάς» και χειροκροτήθηκε. Ο Μητροπολίτης Στέφανος της έκανε αναμνηστικά συμβολικά δώρα, σε σχέση με τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου.

Προηγούμενο άρθρο

Ο σύλλογος Πνοή ευχαριστεί

Επόμενο άρθρο

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην 7ης Μεραρχίας