Dark Mode Light Mode

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας με δυο ομάδες (Άνδρες-Γυναίκες) στην Α1 Κατηγορία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 μπαίνει ο ΑΣΕΑΚ στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Μάλιστα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου γίνεται αυτό.

Ο ΑΣΕΑΚ είναι πάντως ο μοναδικός σύλλογος στην Καβάλα που συμμετέχει σε επίπεδο Α1. Προπονητής παραμένει ο Γιάννης Σταύρου (ο μοναδικός προπονητής που έχει συμβόλαιο με ομάδα, στη Βόρεια Ελλάδα με πτυχίο ΤΕΦΑΑ, ειδικότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση). Ο ίδιος μίλησε στην Πρωινή για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΑΣΕΑΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το επίτευγμα της συμμετοχής στην Α1, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου! Είναι σπάνιο ακόμα και σε πανελλήνιο επίπεδο να βλέπεις μια επαρχία ομάδα να είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο και χωρίς μεταγραφές, με παιδιά από τις ακαδημίες, ενώ άλλες ομάδες φέρνουν ολυμπιονίκες και Ασιάτες επαγγελματίες με αρκετά χρήματα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ο ΑΣΕΑΚ στην Α1, είτε σε άνδρες είτε σε γυναίκες. Στις γυναίκες είναι η 5η χρόνια ενώ για τους άνδρες η 2η. Είναι το μοναδικό άθλημα στο νομό που αγωνίζεται στην Α1, με 8 κορυφαίες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, με μηδαμινή βοήθεια σε σχέση με τα υπόλοιπα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργούνται στο νομό.

Ο στόχος είναι η παραμονή στην Α1 και για τις 2 ομάδες μας ,αλλά κάθε χρόνο, οι επιτυχίες στις μικρές ηλικίες είναι ο κύριος στόχος! Πέρυσι η ομάδα των αγοριών έφτασε μέχρι τον τελικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U21 χάνοντας από την ΑΕΚ!

Τα κορίτσια κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα U19! Αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν στο σύλλογο από 7-8 χρονών και έφτασαν να αγωνίζονται στην Α1, να γίνονται πρωταθλητές Ελλάδας και να μοριοδοτούνται.

Να πούμε ότι φέτος ξεκίνησε και η λειτουργία Β ομάδων και ο ΑΣΕΑΚ συμμετέχει σε πιο κάτω κατηγορία με αθλητές υ11, με υψηλή προοπτική, όπως οι μικροί Τσακαλίδης και Ξύδας που κατέκτησαν πέρυσι το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο U13 (3 χρόνια μικρότεροι από την κατηγορία τους).

Οι συνθέσεις των ομάδων της Α1 είναι οι ακόλουθες:

Άντρες

Τιμαμόπουλος

Φέλτσερ

Ντουμπουρίδης

Αλαρούπι

Βασκαντηρας

Βασδαρης

Γυναίκες

Κανάρη

Γκαιντατζή

Δημητριάδη

Σοφιανού

Πέτσιβα

Αλεξούδη

Η αγωνιστική για τη γυναικεία ομάδα ξεκινάει στη Φλώρινα, εναντίον της ΧΑΝΘ με ξένη αθλήτρια τη σύνθεση και των Σαρισών Φλώρινας, της τοπικής ομάδας, με 2 ξένες στη σύνθεση. Οι άντρες αγωνίζονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τις ομάδες, Τατάυλα, Πέρα Αθηνών και Παναθηναϊκό.

Οι ομάδες μας αγωνίζονται το Σάββατο και τη Κυριακή 12-13/10. Η μεγαλύτερη βοήθεια για αυτά τα επιτεύγματα και κυρίως για τα οδοιπορικά, υλικά, διαμονές, ενοίκιο αίθουσας, στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας, είναι από τους χορηγούς μας».

Οι χορηγοί του ΑΣΕΑΚ

  • Δήμος Καβάλας
  • ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ-μεγάλος χορηγός
  • Ξυλοφουρνος «Η Τράπεζα»
  • «Praxis» πρότυπο κέντρο αποκατάστασης
  • «DreamCo» Μιχαηλιδης-χειροποίητα στρώματα  ύπνου
  • Τσιπουράδικο «Νέμεσις»
  • «Αλαλούμ»παιδότοπος
  • “Goodmorning” coffeeandbread
  • Real Estate Properties
  • Κρεατοτεχνειο-MiniMarket «Θεόφιλος»
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Καβάλα και Αλεξπολη “Europcar”
  • Service αυτοκινητων Καραγιαννης
Προηγούμενο άρθρο

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Ο φράχτης στον Έβρο θα επεκταθεί, με ή χωρίς κονδύλια ΕΕ»

Επόμενο άρθρο

«Χάνσελ και Γκρέτελ: Η ιστορία αλλιώς» στο Κινηματοθέατρο Απόλλων