Dark Mode Light Mode

Ο άστατος καιρός ματαίωσε την παράσταση «Μαρίκα με είπανε -Μαρίκα με βγάλανε» στους Φιλίππους

φωτογραφία αρχείου

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, το 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων, το ΚΘΒΕ και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, ενημερώνουν το θεατρόφιλο κοινό ότι η παράσταση «Μαρίκα με είπανε -Μαρίκα με βγάλανε» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων ματαιώνεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για τους θεατές που είχαν εκδόσει το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, θα γίνει αυτόματη επιστροφή χρημάτων εντός των επόμενων ημερών. Όσοι είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από τα φυσικά σημεία προπώλησης, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται από τα σημεία αγοράς τους.

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διεξαχθεί η παράσταση αλλά δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες είχαν διαφορετική γνώμη. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 (10 – 14:00).

πηγή: ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας


Ανακοίνωση

Η παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε» Ιστορίες γυναικών του Λαϊκού Τραγουδιού, μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ και του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών δεν πραγματοποιήθηκε απόψε (24/7) στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για το αν θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο, σε νέα ημερομηνία.

ΚΘΒΕ

Προηγούμενο άρθρο

Βουτήξαμε στη θεραπευτική λάσπη των Κρηνίδων και γίναμε καινούργιες

Επόμενο άρθρο

ΑΕΚ Καβάλας: Ιστορική συμμετοχή του γυναικείου τμήματος στη Γ' Εθνική