Dark Mode Light Mode

Ο Μπάμπης Παναγιωτίδης αποχαιρετά τον Τάσο Πιστέλα

Η εποχή που ο Ηρακλής Καβάλας μεσουρανούσε στα Εθνικά πρωταθλήματα και ήταν το δεύτερο πιο ισχυρό όνομα στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Νομού Καβάλας.

Αποχαιρετώ με βαθιά συγκίνηση τον αγαπηττό και επί σειρά ετών παράγοντα του Ηρακλή Καβάλας Τάσο Πιστέλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκφράζω στους οικείους του και στον Ηρακλή, με τον οποίο ο Τάσος Πιστέλας ήταν άρρηκτα δεμένος για περισσότερο από πενήντα (50) χρόνια. Καλό παράδεισο να έχεις φίλε Τάσο εν σκηναῖς δικαίων.


Την χρονιά του 1992 φέρνει στην ομάδα το μεγαλύτερο ταλέντο της εποχής, τον Αντώνη Τσιμτσιρή από την Αναγέννηση Λιμεναρίων – μετέπειτα ο παίκτης μεταπήδησε και στον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – όπου ο Τάσος Πιστέλας με την επιρροή του παίζει σημαντικό ρόλο στην μετεγγραφή.

Για την ιστορία να αναφέρω όλους που βρίσκονται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, -κάποιο δεν βρίσκονται πια ανάμεσα μας- το οποίο μου έστειλε ο πολύ καλός μου φίλος Νίκος Χατζηχρήστου. Όρθιοι: Γιάννης Ζαχαρόπουλος, Ηλίας Καλούδης, Θόδωρος Τσεβδομαριας, Τάσος Πιατέλας, Μάριος Μαλλιατος Νίκος Χατζηχρήστου. Καθιστοί: Κώστας Τεμεκονιδης, Αντώνης Τσιμτσιρης, Μιχάλης Καρλιωτης,Κώστας Λασκαριδης (πρόεδρος Αναγέννησης Λιμεναρίων).

Μπάμπης Παναγιωτίδης 

Προηγούμενο άρθρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας ευχαριστεί

Επόμενο άρθρο

Σε ψηλό και δύσβατο σημείο η φωτιά στο Παγγαίο