Dark Mode Light Mode

Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης καταγγέλλει δημοτικό έργο στην Πολεοδομία

Με συνέντευξη του στην Πρωινή ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Χρυσανίδης επέμενε χθες στις καταγγελίες του κατά του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη και του Δήμου Καβάλας γενικότερα.

Επανέλαβε ακόμη πιο αναλυτικά και ισχυρά όλα όσα περιέλαβε στο γνωστό δελτίο τύπου προ λίγων ημερών. Με αυτό είχε ανακοινώσει κατάθεση αναφοράς από μέρους του για περαιτέρω έλεγχο σειράς θεμάτων από τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.

Επιπρόσθετα ανακοίνωσε χθες ότι για το έργο κατασκευής πετροντούβαρου κοντά στο Κρυονέρι, σκοπεύει να καταγγείλει όλα όσα έγιναν στην Πολεοδομία. Ισχυρίζεται ότι το έργο μελετήθηκε και κατασκευάστηκε λάθος. Και δεν λύνει το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή.

Γενικά ο κ. Χρυσανίδης είπε μεταξύ άλλων:

«Τα θέματα που θίγουμε είναι πολύ σοβαρά. Προειδοποιήσαμε τη διοίκηση του Δήμου αλλά αυτή δεν αλλάζει. Ο Δήμαρχος προσωπικά αγνοεί το Δημοτικό Συμβούλιο. Κινείται λες και δεν υπάρχει Δημοτικό Συμβούλιο, λες και δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

Σαν να μην υπάρχει κανένας έλεγχος. Δώσαμε χρόνο στη διοίκηση αλλά δεν αλλάζει. Συνεχίζει στο ίδιο βιολί. Εμείς λοιπόν δεν μπορούσαμε να γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται.

Υπάρχει από την πλευρά του Δημάρχου μια αλαζονεία, η οποία φαίνεται στο ότι δεν παραδέχεται τα λάθη που κάνει. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να πάμε να δούμε το ντουβάρι και το πώς κατασκευάζεται. Είναι ένα αχρείαστο πράγμα».

Στο δελτίο τύπου του κ. Χρυσανίδη ο Δήμος Καβάλας δεν απάντησε με δικό του. Σε συνέντευξη του ο κ. Μουριάδης σχολίασε τα θέματα που θίγονται, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχουν σε αυτά τα θέματα που επικαλείται ο δημοτικός σύμβουλος.

Πριν ο κ. Χρυσανίδης απευθυνθεί στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, είχε ρωτήσει τον Δήμαρχο σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά οι απαντήσεις που έλαβε δεν τον ικανοποίησαν.

Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστήριο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Στα ίδια επίπεδα τα τεστ για τον κορωνοϊό, όλα αρνητικά