Dark Mode Light Mode

Ο Χάρης Δούκας στην Καβάλα και στη Θράκη

Μενέλαος Μυρίλλας/SOOC/LIFO

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή και Σάββατο, 20 και 21 Σεπτεμβρίου, ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, θα επισκεφθεί την Καβάλα και την Θράκη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, στις 9:45, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Μύκης, Κιουρτ Αχμέτ, στο Δημαρχείο Μύκης στη Σμίνθη Ξάνθης, στις 11:00 με το Προεδρείο του ΕΒΕ Ξάνθης, στο Επιμελητήριο Ξάνθης, Βασιλέως Κωνσταντίνου 1, και στις 11:45 με το Δήμαρχο Ξάνθης, Στράτο Κοντό, στο Δημαρχείο Ξάνθης.

Στις 13:30 θα επισκεφθεί την εταιρεία Selecta Hellas, στη Χρυσούπολη Καβάλας, στις 14:00 θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καβάλας Θοδωρή Μουριάδη, στο Δημαρχείο Καβάλας, και στις 18:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Apart Bistro Cafe Bar, Εθνικής Αντιστάσεως 10 στην Καβάλα. Τέλος, στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κτήριο Καπναποθήκη Π., Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπάτζα και τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Νίκο Ευκαρπίδη, στο κτήριο της  Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχίας), στις 09:00 θα συναντηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Βασιλέως Γεωργίου 2, με τον Πρόεδρό του Νικόλαο Αγγελίδη, στις 12:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο Cafe Μινιατούρα, στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του, στις 17:00 θα συναντηθεί με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποίησει ομιλία σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia, στην αίθουσα Σαμοθράκη. Τέλος στις 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο Cafe Avant Garde, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην Κομοτηνή.

Με εκτίμηση, 

Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο

«Ένα από τα πάθη της Καβάλας» χαρακτηρίζει το έργο ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη ο Χρήστος Ποτόλιας

Επόμενο άρθρο

Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών σε Καβάλα & Ορεστιάδα