Dark Mode Light Mode

O χειμώνας μας κάνει τα αποχαιρετιστήρια …

Αυτό το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει απο χθες Κυριακή και την δική μας περιφέρεια όπως καταλαβαίνετε και εσείς είναι τα αποχαιρετιστήρια όσο αφορά τον φετεινό χειμώνα.

Σε πρώτη φάση έχουμε βροχές που είναι ασθενείς αλλά απο την Τετάρτη και μετά θα υπάρξει και μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας η οποία δεν πρέπει να μας τρομάζει αφού δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Το παιχνίδι έχει κριθεί , παίζουμε τις καθυστερήσεις και η ψυχολογία είναι με το μέρος μας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ μέχρι και την Τετάρτη θα είμαστε καλά και χωρίς φαινόμενα αλλά απο τον Πέμπτη και η θερμοκρασία θα πέσει 4-5 βαθμούς αλλά και οι βροχές θα επανέλθουν.

Μην ξεχνάτε αγαπητοί μου αναγνώστες οτι την Τετάρτη 21 του Μάρτη υποδεχόμαστε την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Ημερολογιακά η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι η Τετάρτη για αυτό και εμείς τα μεταξωτά και ας φυσάει.

 

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ αλλά ο Σαββίδης πουλάει και είναι έτοιμος για φευγάλα αν και ο γιος του διαψεύδει όλες αυτές τις τάσεις φυγής λέγοντας οτι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Πάντως είναι γεγονός οτι ο Ιβάν έκανε ένα καλό deal μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται και η ΣΕΚΑΠ η οποία περνάει στα χέρια των Γιαπωνέζων και αυτό σύμφωνα με τους αναλυτές είναι ένα πολύ νέο για την Ξάνθη και όλη εκεί την περιοχή.

Το ένα σούσι μπαρ μετά το άλλο θα ανοίγει στην Ξάνθη που είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους νέους επενδυτές.

 

Αυτό το περιστατικό που θα διαβάσετε είναι πραγματικό και έγινε.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ , μεγάλος τσιγκούνης σε όλη του την ζωή, ζήτησε απο την γυναίκα του όταν πεθάνει να τον θάψουν μαζί με όλα τα χρήματα που είχε βγάλει δουλεύοντας μια ολάκερη ζωή.

Η γυναίκα του που δεν ήθελε να του χαλάει το χατίρι σκέφτηξε κάτι άλλο και έκανε το εξής :

Ο­ταν έ­φτα­σε η στιγ­μή να τον θά­ψουν, φώ­να­ξε: “Πε­ρι­μέ­νε­τε!”, και έ­βγα­λε έ­να κου­τί και το έ­δω­σε στους αν­θρώ­πους για να το θά­ψουν δί­πλα του.

Ό­λοι νό­μι­ζαν ό­τι ε­κεί θα έ­κρυ­ψε τα λε­φτά η σύ­ζυ­γος του η­λι­κιω­μέ­νου, η α­λή­θεια ό­μως ή­ταν άλ­λη… “Ελ­πί­ζω να μην εί­σαι τό­σο χα­ζή και να έ­βα­λες ε­κεί ό­λα τα χρή­μα­τα!”, εί­πε η κό­ρη της και η η­λι­κιω­μέ­νη α­πά­ντη­σε: “Εί­μαι κα­λή χρι­στια­νή και έ­κα­να ό,τι μου ζή­τη­σε ο άν­δρας μου”.

Και μό­λις συ­μπλή­ρω­σε τη φρά­ση της, έ­μει­ναν ό­λοι ά­ναυ­δοι! “Συ­γκέ­ντρω­σα ό­λα τα λε­φτά, τα έ­βα­λα στον λο­γα­ρια­σμό του και του ά­φη­σα στο κου­τί μια ε­πι­τα­γή…”, κα­τέ­λη­ξε η για­γιά.

Μπράβο την γιαγιά μυαλό.

Αυτό που δεν μας είπε η γιαγιά είναι τι ημερομηνία έβαλε στην επιταγή που του άφησε.

 

Το πρώην καφενείο του ΣΤΑΘΗ στην παραλία είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την νέα του μορφή και υπό νέα διεύθυνση.

Το εστιατόριο EPICURE είναι σχεδόν έτοιμο και έρχεται σε λίγες ημέρες να μας εντυπωσιάσει και να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των γεύσεων.

Δεν έχουμε παρά να κάνουμε μερικές μόνο ημέρες υπομονή γιατί η έναρξη είναι θέμα μόνο λίγων ημερών.

 

Έχουμε μπλέξει όπως καταλαβαίνετε με τον πολεμοχαρή Σουλτάνο Ερντογάν που ακόμα και στον ύπνο του βλέπει μάχες.

Για τον λόγο αυτό και μπούκαρε στην πόλη Αφρίν της Συρίας την οποία όπως υποστηρίζουν και τα τούρκικα ΜΜΕ κατέλαβε με σχετική ευκολό και μηδαμινή αντίσταση.

Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στις ορέξεις του Ταγίπ που εδώ και πολύ καιρό “ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη.”

Εμείς περιμένουμε να αφήσει τους δύο έλληνες στρατιωτικούς και αυτός οργανώνει και πραγματοποιεί πολεμικές επιχειρήσεις.

 

Μπορεί ο καιρός την 25η του Μάρτη να είναι μπερδεμένος αλλά το ΠΑΣΧΑ παρά το γεγονός οτι πέφτει νωρίς θα είναι καλός και θα βοηθήσει , εκτός απροόπτου όλους αυτούς που κάνουν σχέδια για να ψήσουν και να στήσουν το πασχαλινό τραπέζι εκτός σπιτιού.

Αυτό λένε οι προβλέψεις μέχρι τώρα και μακάρι έτσι να πάνε τα πράγματα.

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα χωρίς απρόοπτοα και εκπλήξεις που όταν υπάρχουν συνήθως είναι δυσάρεστες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Συναγερμός μπροστά στην εστία του ΑΟΚ