Dark Mode Light Mode

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου

Ανάρτηση Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χριστόδουλου Τοψίδη, για την παρουσία του στη Χάλκη, στο πλαίσιο επιστημονικής ημερίδας για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου:

«Η Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου τιμά την 100η επέτειο από την ίδρυσή της και σε αυτό το πλαίσιο διοργάνωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα στην Χάλκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Χάλκη για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων, είχα την τιμή και την μέγιστη ευλογία να συναντήσω τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τον οποίο θαυμάζω όχι μόνο για το εξαίρετο ποιμαντικό του έργο, αλλά και για το συνεχές ενδιαφέρον του για την Ελλάδα μας και τον κόσμο.

Είχα επίσης την ευλογία να συναντήσω τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. κ. Ελπιδοφόρο και να συζητήσουμε μεταξύ άλλων για τους αγώνες του υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για την καταπολέμηση του ρατσισμού.

Τέλος, ευχαριστώ και συγχαίρω τον Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο για την εν συνόλω προσφορά του στην ιστορική Μητρόπολη της Περιφέρειας μας, αλλά και για την πρωτοβουλία και διοργάνωση της επίσκεψης στην Χάλκη».

Προηγούμενο άρθρο

Ν. Καβάλας: Ανάμεσα στις περιοχές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες καταγγελίες για παραβάσεις στις παραλίες

Επόμενο άρθρο

Επίσκεψη του Δημάρχου Konya Selcuklu, Ahmet Pekyatirmaci, στο Δημαρχείο Καβάλας