Dark Mode Light Mode

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Καβάλας ήταν στο Φεστιβάλ Φιλίππων κι είχε σημαντική προσφορά

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των εκδηλώσεων στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων του φετινού Φεστιβάλ, το Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κάνει γνωστά τα ακόλουθα:

«Έπεσε η αυλαία για τις παραστάσεις του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων. Η προσφορά των εθελοντριών του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ήταν αδιάλειπτη και σημαντικότατη.

Αντιμετώπισαν πολλά περιστατικά (αδιαθεσίες, λιποθυμίες, πτώσεις στα διαζώματα του θεάτρου κατά την αποχώρηση των θεατών κ.ά) τα οποία ήταν φυσική συνέπεια της πολυπληθούς παρουσίας του κοινού που γέμιζε ασφυκτικά τις κερκίδες του Αρχαίου Θεάτρου.

Με άμεση ετοιμότητα, προθυμία και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, ανταποκρίθηκαν άξια στο καθήκον τους φέρνοντας άριστα αποτελέσματα. Οι εθελόντριες του Τομέα Υγείας έλαβαν πολλά συγχαρητήρια από τους θεατές, τους καλλιτέχνες, τους διοργανωτές και τους υπεύθυνους του ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Καβάλας, τόσο για την συνέπειά τους όσο και για την αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και για την άμεση επέμβασή τους σε κάθε κάλεσμα! Καλή αντάμωση στο 68ο Φεστιβάλ Φιλίππων, με λιγότερα περιστατικά».

Προηγούμενο άρθρο

Πρόδρομος Παρασκευόπουλος: Αγέραστος και πάντα καλός χορευτής! (video)

Επόμενο άρθρο

«Η πυρκαγιά σιγοκαίει υπόγεια και μετά την έντονη βροχόπτωση»