Dark Mode Light Mode
«Κάναμε ότι μπορέσαμε καλύτερο για να έχουμε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα»
Ο Γιάννης Εριφυλλίδης εντείνει την κριτική του προς το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη
Ευχαριστήρια Επιστολή

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης εντείνει την κριτική του προς το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη

πηγή φωτογραφίας Δήμος Καβάλας

Με ποικίλους τρόπους ο Γιάννης Εριφυλλίδης εντείνει την κριτική του προς το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη.

Μετά το πρώτο βίντεο – σποτ που «έπαιξε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε θέμα την ακτή της Καλαμίτσας, πρόσφατα παρουσίασε δεύτερο. Για την ασυνέπεια όπως αναφέρει της δημοτικής αρχής στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη.

Το βίντεο αυτό όπως και το προηγούμενο, στηρίζεται σε δηλώσεις κυρίως του κ. Μουριάδη. Οι οποίες στην εξέλιξη δεν επιβεβαιώθηκαν αφού τα χρονοδιαγράμματα που αναφέρονταν για την ολοκλήρωση του έργου δεν τηρήθηκαν.

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης μίλησε προ λίγων ημερών στην Πρωινή. Ερωτηθείς για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (της 26ης Ιουνίου) απάντησε αμέσως και εύκολα: «Μια από τα ίδια ως προς τις απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν προ ημερήσιας διάταξης. Αόριστες απαντήσεις και υπεκφυγές. Μαζί με ειρωνεία. Κυρίως προς το πρόσωπο μου. Ο κ. Μουριάδης έχει μένος με ‘μένα. Αλλά εγώ έτσι θα συνεχίσω την αντιπολίτευση».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για επίκαιρα τοπικά θέματα ο κ. Εριφυλλίδης είπε μεταξύ άλλων:

«Στην υπόθεση της ακτής της Καλαμίτσας χάνουμε ένα ακόμη Καλοκαίρι. Χάνουμε χρόνο συνεχώς και σε άλλα θέματα του Δήμου Καβάλας. Η συμπεριφορά του Δημάρχου είναι πολύ κακή προς τους οδηγούς των Ταξί. Αλλά και στο Αστικό ΚΤΕΛ.

Κι εκεί υποσχέθηκε οικονομική ενίσχυση, χωρίς να τηρήσει την υπόσχεση του. Παρακολουθούμε να υπάρχουν μονίμως δικαιολογίες για όσα ενώ έπρεπε, δεν γίνονται. Εμείς ζητάμε αποτελέσματα. Προβλέπω δε ότι στο τέλος ούτε η Ενεργειακή Κοινότητα θα γίνει. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει οργάνωση. Δεν βλέπω πουθενά οργάνωση».

Προηγούμενο άρθρο

«Κάναμε ότι μπορέσαμε καλύτερο για να έχουμε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα»

Επόμενο άρθρο

Ευχαριστήρια Επιστολή