Dark Mode Light Mode

Ο Γιάννης Λοστορίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Γιάννης Λοστορίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά». Ας αφήσουμε τον Γιάννη να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Γεννήθηκα το 1967 στην Καβάλα. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Καβάλας. Ήμουν αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας (ΝΟΚ), παίκτης του πόλο. Εργάστηκα στο σωματείο φορτοεκφορτωτών καπνού και στο εργοστάσιο της ΒΦΛ και τα τελευταία επτά χρόνια εργάζομαι στο Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος ως ελεγκτής ασφαλείας».

Πιστεύουμε ότι η εργατικότητά του, το ήθος και ο ακέραιος χαρακτήρας, η σεμνότητα, η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την υδατοσφαίριση, η καθαρή πολιτική σκέψη, το ανοιχτό πνεύμα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Γιάννη Λοστορίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας, ιδιαίτερα μάλιστα στον τομέα του αθλητισμού και της κοινωνικής πολιτικής, καθώς και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα.

Γιάννη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η σημασία των εγχώριων και διεθνών υδάτων στο επίκεντρο διεθνούς θερινού σχολείου στην Καβάλα που διοργανώνουν το ACT του Κολλεγίου Ανατόλια και ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Επόμενο άρθρο

Επιχορήγηση Δήμων Ν. Καβάλας λόγω αύξησης του ενεργειακού κόστους