Dark Mode Light Mode
Η ΔΕΥΑ Θάσου απαντά στην απαγόρευση της Διεύθυνσης Υγείας
Ο Γιάννης Πασχαλίδης για την παρουσία της Νίκης Κεραμέως και της Σοφίας Ζαχαράκη στην Καβάλα
Ο Alexander Haditaghi προχωρά σε σημαντική ανακοίνωση για τον ΑΟΚ

Ο Γιάννης Πασχαλίδης για την παρουσία της Νίκης Κεραμέως και της Σοφίας Ζαχαράκη στην Καβάλα

Αναρτήσεις Γιάννη Πασχαλίδη για τη σημερινή παρουσία των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης – Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στην πόλη της Καβάλας:

Υποδεχθήκαμε σήμερα στη Καβάλα την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Νίκη Κεραμέως και τον Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Τσακλόγλου. Επισκεφθήκαμε τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, παρουσία του Διοικητή κ. Αλέξανδρο Βαρβέρη. Η Υπουργός συνεχάρη τους υπαλλήλους και τους ιθύνοντες της υπηρεσίας για το έργο τους και άκουσε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, βρέθηκα στο χώρο της Δ.Υ.Π.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), όπου η Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους καθώς και με μαθητές των Σχολών ΕΠΑΣ Μαθητείας που κάνουν τη πρακτική τους.

Τέλος, άκουσε την επιθυμία να συνεχιστεί το πρόγραμμα απασχόλησης 55-67 και σημείωσε ότι η ΔΥΠΑ αποτελεί έναν από τους φορείς με τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα αυτού του προγράμματος. Ευχαριστώ την Υπουργό για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για το έργο των υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας και της εύχομαι καλή δύναμη στο έργο της.


Σήμερα η Υπουργός Οικογενειακής Πολιτικής και Κοινωνικής Συνοχής κ. Σοφίας Ζαχαράκη εγκαινίασε την Ανοικτή Δομή Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία. Η Δομή, δυναμικότητας 15 ατόμων, στεγάζεται σε ιδιόκτητο και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του Παραρτήματος «Προστασίας Παιδιού Καβάλας» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Θα λειτουργεί εργαστήριο Κηροπλαστικής και αίθουσα Η/Υ, ενώ παράλληλα θα παρέχονται υποστηρικτικές υπηρεσίες και θεραπείες αποκατάστασης. Στόχος της Δομής είναι να καλύψει τις ανάγκες εκπαιδευομένων Ατόμων με Αναπηρία ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Προηγούμενο άρθρο

Η ΔΕΥΑ Θάσου απαντά στην απαγόρευση της Διεύθυνσης Υγείας

Επόμενο άρθρο

Ο Alexander Haditaghi προχωρά σε σημαντική ανακοίνωση για τον ΑΟΚ