Αυτήν την ώρα ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης μαγειρεύει ειδικά για τις εκδηλώσεις του Blue Cosmopolis (κεντρική φωτογραφία).
Το σημερινό του πρόγραμμα, το περιγράφει ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Σήμερα το πρωί η μέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας.
Εντυπωσιασμένος από την τάξη και καθαριότητα. Από δω τα αλιεύματα ταξιδεύουν μέσα σε λίγες ώρες σ όλη την Ελλάδα. Αμέσως μετά επίσκεψη και ενημέρωση στο Ινστιτούτο αλιευτικής έρευνας και στα εργαστήρια του δεν ασχολείται μόνο με τα ψάρια και τα θαλασσινά αλλά και τον φυτικό πλούτο της θάλασσας.
Άπειρες γνώσεις για χιλιάδες αλιεύματα και σκοπούς να αναπτυχθεί η κατανάλωση μικρών φθηνών ψαριών που και νοστιμιά έχουν κα δίνουν παράγοντες υγείας. Τέλος προς επιβεβαίωση των ανώτερων έγινε δοκιμή σε ψαράκια ας πούμε, παραγκωνισμένα σύνοδος ούζου και αναλυτικής κουβέντας. Έτσι μ’ αρέσουν τα ταξίδια μου: να μαζεύω πληροφορίες και να μαθαίνω νέα πράγματα.
Ευχαριστώ όμορφη Καβάλα».